Nu åker jag ner till småland , kommer hem imorgon kväll.

Ha en bra lördag allesammans  ! puss


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ligger på golvet utslagen,  trött och vill egentligen gå och lägga mig. Kort dag som vanligt i skolan , sen hem och tränade på spiro as usual.

Nu måste jag packa, men jag vet inte vad jag ska packa ner. Jag är så trött på mina kläder, men man får tänka som en kär vän sa precis " inga andra är trötta på dina kläder".

Likes

Comments

Var med pappa på frölunda-skellefteå. Första period var seg, då de låg under med 1-3, många hade tappat hoppet totalt, jag själv satt och gäspade och ville åka hem! Men sen så smällde det. Älskade Tomi Kallio lyckas få hela scandinavium att ljubla hans namn, då han lägger tre mål under matchens gång. Matchen slutar 5-4 , vinst , äre gött eller äre gött ?

 

Likes

Comments

Så skönt med nya låtar i mobilen! Nu får jag någonting annat att lyssna på än radiopratarnas tjöt i skolbussens högtalarne på mornarna. Om någon har en super bra låt dem vill dela med sig av, så blir jag jätte glad :)

queen lady gaga i dagens outfit . Nice?

Likes

Comments

Idag fick jag bannemig saker och ting gjort efter skolan.
Betalade in pengar till studentflaket och bokade+betalade sedan tågbiljetter till helgensäventyr.

Nu sitter jag här i köket och ska snart bege mig ut i snö-slask-stormen. Ska ta bussen ner till Sprio och träna, bla bodybalance. Ska bli kul!

Egentligen har jag inte så mycket energi, för kunde inte somna igår. Låg och vred på mig i typ 2 timmar, så natten blev kort . Hade för mycket i huvudet helt enkelt, vilket resulterade i bara 5½ timmas sömn. Inte bra, då man behöver minst 8, iallefall jag. Så idag har jag typ gäspat hundratusen gånger, kan ioförsig berott på att vi bara haft tråkiga lektioner också, vet inte. Nåväl, idag tror jag att det blir läggsdags tidigt , skönt och välbehövt !

Hörs senare kanske, puss

Likes

Comments

..efter en solig vecka i grand canaria.

Åh vad fin färg man hade ! Varför måste den falla av !!!? Sånt gör mig deprimerad.

Likes

Comments

Det är tur att man har bussarna som troget kör en hem !

Likes

Comments

Idag i matsalen hände det som jag har lyckats undvika under alla mina 12 år i skolan. Precis när vi ska gå, dyker plötsligt en kille fram bakom mig och springer rakt in i mig, vilket resulterar i att jag tappar min tallrik på golvet. Långsamt ser jag den falla och i någon hundradelssekund hoppas jag på att den inte ska gå sönder utan bara hoppa upp i handen igen. Istället slängs den med en smäll rakt ner i golvet och går i tusen bitar. Killen som sprungit in i mig stannar inte utan går bara förbi och slänger sedan ett försiktigt öga bakom axeln.
Matsalen är full och jag känner allas blickar borra hål i nacken på mig. Jag sätter mig ner på huk, arg och irriterad, tar mina bestick och går sedan där ifrån.

 

 

Likes

Comments