Vardag

Hejsan, nu är det tisda den 4 juli och jag är ledig idag. Det är väldigt skönt att få va hemma och vila ut men tyvärr suuger vädret... Det har regnat och varit mulet i flera dar nu och skall vara så framtill freda då solen äntligen skall komma tillbaka. Imorgon skall jag tillbax till jobbet och skall jobba framtill freda och då får jag helg. Jag slutar jobbet kl.4 och då får jag skynda mig hem och duscha & fixa mig för kl. 6 skall jag ha förfest med drygt 20 vänner hos mig. Är väldigt taggad på fredan och tror att det kommer bli väldigt roligt! Till halv 10 har vi bokat en minibuss som skall komma efter oss och skjutsa ner oss till Åminne där 2 blyga läppar skall spela och det gör mig bara ännu mera taggad!! Älskar verkligen deras musik och lyssnar på dem jämt! Vi skall snart också boka en resa till Åland och skall vara där i ca 3 dagar och åka på Rock Off festivalen dan efter min födelsedag då Freddy Kalas skall spela och hans musik älskar jag nästan ännu mer! Och vi funderade också åka till Stockholm en dag, tror det kommer bli jätteroligt. Och jag skall åka dit med mina föräldrar och Noah min pojkvän skall också följa med. :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Hejsan! Idag är det torsda den 29:onde juni och jag har varit på jobb nästan hela dan. Nu känns det äntligen som att det är sommar, solen skiner och det är varmt ute! Så himla skönt när det inte har gjort något annat än regnat och varit mulet här där jag bor! Idag skall jag bara vara hemma och ta det lugnt eftersom att jag är väldigt trött efter jobbet och skall upp tidigt i jobb imorgon igen. Imorgon kväll skall jag laga mat och åka ut i byn med 2 av mina tjejkompisar eftersom de lovar ganska bra väder tills imorgon + att jag är ledig på lörda så jag kan vara ute ganska länge. Och på sönda skall jag tillbaka till jobbet igen. Så mycket annat händer inte för mig den här helgen. Ha en trevlig helg allihopa!

Likes

Comments

Vardag

Hej! Idag är de onsdag 27 juni och jag har varit på jobb sedan kl.8-16. Det var faktiskt en väldigt bra dag på jobbet idag allt rullade på bra och allt gick smidigt! Efter jobbet var jag ensam hemma ett tag för pappa var på möte och mamma var ute på stan med sin vän. Jag kollade youtube ganska länge innan jag började laga midda. Jag orkade inte laga något speciellt så jag slängde bara ihop nåt snabbt. Efter det tog jag det bara lugnt, åt och var på datorn. Sen på kvällen åkte jag ut med Wilma och Elli och kom hem för kanske 1h sedan. Nu har jag bara ätit ett smått kvällsmål och suttit vid datorn. Skall väl kolla youtube eller nått serieavsnitt innan jag går och lägger mig eftersom jag är ledig imorgon och kan vara uppe lite längre! :)

Likes

Comments

Vardag

Hej! Nu är jag tillbaka efter ett ganska långt tag! Anledningarna till att jag har varit borta en längre tid är p.g.a att jag har varit till Rhodos och haft semester och slappnat av. När jag kom hem från resan började jag sommarjobba vilket jag gör ännu och skall göra i 3 veckor framöver. Det betyder att jag bara får 1 veckas sommarlov innan jag börjar jobba igen och sen börjar det nya äventyret i en helt ny skola! Så jag har helt enkelt inte haft så mycket tid till bloggen eftersom jag försökt återhämta mig de dagar jag varit ledig. Men nu skall jag försöka ge bloggen ett nytt försök och försöka uppdatera så ofta som jag hinner, kan och har inspiration!

Likes

Comments

Vardag, Rhodos

Hej imorgon är de torsda 8.6 och dan före jag åker till Rhodos! Idag började jag sommarjobba på min pappas jobb i kök, jag jobbade från kl.8-16 så jag har varit väldigt trött idag. Efter jobbet åkte jag och pappa hem och väntade på att mamma skulle komma hem. När hon hade kommit hem åt vi och sen åkte vi till sjukhuset och hälsade på min farfar som skall skickas till Åbo på operation tidigt imorgon, så vi håller tummarna för att de skall gå bra!❤Imorgon skall jag också jobba från kl.8-16 och efter jobbet skall jag träffa mina 3 bästa tjejkompisar. Vi funderar åka och äta nåt smått men inget är bestämt ännu. På Freda är jag ledig och får sovmorgon, såå himla skönt! På fredan skall jag också duscha och göra mig i ordning inför resan men även packa klart. Jag tror flyget åker nån gång på kvällen så jag har ganska mycket tid på mig att göra mig klar. Och sen väntar en lång veckas semester framför mig!😍

Likes

Comments

Vardag

Igår hade jag skolavslutning och jag gick ut grundskolan! Det känns så himla bra och skönt men också nervöst inför hösten. Jag är så himla rädd att jag inte kommer komma in på den skola jag vill, vilket är YA på frisörslinjen. För de är verkligen de ja vill göra och jobba inom i framtiden. Skolavslutningen gick snabbt och vi var bara där i en och en halv timme. Jag är faktiskt ganska nöjd med mitt betyg trotts att det kunnat varit bättre! På kvällen åkte jag först till Smedsby efter Noah och sen åkte vi till vår vän Jenny på förfest och där var flera av våra vänner. Efter att vi hade varit där i lite mera än 1 timme gick jag, Noah, Jojje, John, Joel och Kajsa till bussen som tog oss till Fagerö Folkpark där de hade ungdomsdans. Vid Faggen mötte vi flera av våra vänner som vi umgicks med hela kvällen! En av dem var min bästa vän Zacharias som också fyllde år igår och han betyder väldigt mycket för mig!💙

Likes

Comments

Vardag

Hej nu har jag bara 2 dagar kvar i högstadiet och grundskolan! Är så himla glad och lycklig när det snart är över och man får börja med något man själv väljer att göra och som man kommer gilla! I skolan gör vi inget speciellt längre, idag har vi mest spelat spel, varit på promenader och lyssnat på en föreläsning. Imorgon skall vi 2 första timmarna öva på när vi ska gå efter våra avgångsbetyg på skolavslutningen och antagligen öva på våran sång som vi 9or skall sjunga på avslutningen. Sen efter maten skall vi åka ner till Åminne och spela wolleyboll. steka plättar och göra annat roligt alla 9or tillsammans. Sen på lördan är det skolavslutning och jag är så himla taggad men också såå himla chockad över att jag skall gå ut grundskolan! Vi skall vara i skolan från kl.9 till halv 12 så det blir en kort dag. På lördaskvällen skall jag fira avslutningen med mina vänner så vi skall åka på dans till Faggen. Jag hoppas verkligen att det kommer vara fint väder på lördan för nujust har vädret inte varit så bra här där jag bor. Jag hoppas också att alla får en bra skolavslutning och ett skönt sommarlov!

Likes

Comments