1.Älska mig igen

2. So undercover

3. LOL

4. A cinderella story

5. Twilight breaking dawn part.2

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments

Tjena. 

Igår gick jag hem från skolan tidigare för jag fick ont i magen och mådde dåligt. Hemma kollade jag på film, skypade med människor osv. 

Idag gick jag tillbaka till skolan, har inte gjort så mycket utom det vanliga. Lektioner osv. allmänt boring. 

Efter idrotten satte vi oss i skåprummet och lekte runt lite med datorerna. Lite senare kom Lina en liten stund. 

Hon slutade tidigare och satt där i skåprummet i en timme. 

Efter skolan stack vi hem till Emelie, jag ska göra ice bucket challeng :/ fml. 

Men vi får se hur det går :SS.


Likes

Comments

Idag så  har jag varit på väla med mina kompisar. Det var jag, Emelie, Maja Modig, Thea Jonsson och Kajsa Bengtsson. det var grymt kul. Vi käkade på Espresso House och då åt jag mudcake och drack Chai Latte. Jag laddade ner deras app och då få man ett erbjudande om en gratis varm dricka så alltså kostade Chain ingenting.Annars övrigt så köpte jag först en tröja fårn JC den kostade 199 kr, sen köpte jag en ny skolväska för att min gamla fick inte min dator plats så jag köpte en ny. Det är typ som en michae kors väska men utan märket såklart! Den köpte jag på accent för 350 kronor,  men det var 20 procents rea så det blev bra 275 kronor. Sen köpte jag en temugg till min farmor på iems, den kostade 109 kronor. Sen tog jag Maja och Emelie bussen hem och precis när vi hade gått av bussen och skulle cykla hem från stan så började det ju såklart ösregna så vi typ drog till sjukhusten och ställde oss under något tak typ hahah. Sen kom jag hem och då bestämde jag och min kusin att vi skulle gå på bio. vVi såg en som hette "What If" det var jättebra:) 

Pus och Kram!//Anna<3!

Likes

Comments

Hejhej! idag har jag gått i skolan och idag skulle vi få vår macbook. Den var riktigt najs och vi har andvänt den mycket redan. det började med att vi kom till skolan halv 10 och då träffade vår IT lärare Göran och då gav han oss våra datorer och sen fick vi gå till tidigare john bauer till en matsal där dom gav oss information och sånt skit hahah. Efter det så drog jag, Astrid, Emelie, Frida, Lina och en till Frida (Lina och Frida går i nian på vår skola) till EsspressoHouse och fick gratis drickor. Det kan man få om man laddar ner deras app men det gäller bara varma drickor. Men jag köpte iallafall en stor chai latte, extremt god var den!! Här får ni några bilder från dagens håltimmar haha.. 

Puss och kram! //Anna <3


Här är jag och Emma! Grymt snäll och söt är hon! <3Fin bild på IT lektion men Emelie<3

Min bre Jacob!<3

Världens snällaste och snyggaste Astrid!<3

Min fina Lina<3<3

Likes

Comments
T-shirt, från Chelsea i Göteborg.
Jeans, crocker från JC.
Strumpor, Puma.
Iphoneskal, Marc by Marc Jacobs från Tara på väla.

Lycka till i skolan alla!
Puss och kram! //Anna <3

  • Mode

Likes

Comments

Jag är ledsen att jag inte har bloggat på länge men nu är jag tillbaka igen! Men iallafall, igår så var jag, mamma, Frida och Bea på väla för att vi skulle fixa naglarna klockan 16.00. Åhhhh vad jag älskar dom, denna gången blev det gelénaglar med silvrigt glitter. Jag kan lägga upp en bild på dom. Sen så köpte jag bl.a ett par låga vita converse, en stipplebrush från elf, en plånbok och lite smått och gott. Men nu så sitter jag och kollar hockey med mina bästavänner Maja Emelie och Frida. Det är Rögle mot Leksand... Och jag hejar på Leksand även om jag är från Ängelholm haha. Men iallafall, nu blir det nog lite mer bloggande. Speciellt efter fredag för att vi ska på våra Mac laptops från skolan då. Men ja, nu ska vi fortsätta kolla på hockeyn.
Btw, Bonaqua päron är världens godaste dricka!!!! <33333

Puss och Kram! //Anna! <3
Likes

Comments

Åhhhh, i 10 dagar har vi i ÄIF (friidrottsförening i Ä-Holm) haft 11 stycken amerikanare här som har bott hemma hos oss. Inte alla hemma hos mig då men ja hos andra familjer. Vi har haft en kille som är 17 år, han heter Benjamin. Men kallas Ben. Han är verkligen hur snäll som helst. Sen hade vi även deras coach som heter Mark! Det har varit otroligt roligt att ha dom här. Vi har gjort massor av skojiga saker som t.ex. varit på stranden, varit och bowlat, HAIS spelen en friidrottstävling och ja, haft en helt otrolig tid tillsammans! Men imorgon ska dom åka hem igen, kommer typ böla sönder för Ben har blivit som en bror för mig. Och även dom andra ungdomarna. Just det! Imorgon fyller jag år också. (Eller egentligen idag hehe) men det blir inte direkt den bästa presenten att dom ska åka hem. Men jag hoppas att vi kan hälsa på dom i Pennsylvania så snart som möjligt.
Kommer sakna er så sjukt mycket. Älskar er!

Puss och Kram! //Anna <3


Likes

Comments

Hej allihopa! Idag är jag såå trött så jag orkar typ inte göra någonting. egentligen skulle jag, Julia, Emelie och Frida till stranden men jag  pallade inte cykla ända ner där på mammas skruttiga cykel. Vi har några amerikanare här och då fick dom låna min cykel så det är därför jag inte kan använda den men ja. Igår så var jag också hemma på förmiddagen och kollade lite serier och sånt. Sen drog jag till Emelie och vi gjorde väl inte något speciellt direkt. Sen så bytade vi om till fotbollsträning, yey! Men innan vi drog till IP så träffade vi Melker och Sebbe. Sen drog vi till träningen och jag kan ju säga att det var tur att vi tränade i skugga annars hade nog halva laget legat döda på planen hehe.. nej men det var inte så farligt men eftersom det var första träningen sedan vårt uppehåll så var det extra roligt!

Puss och Kram! //Anna!<3


Likes

Comments