​Idag saknar jag verjkligen gårdagens härliga väder. Jag är trött på grått och mulet väder och vill att sommaren skall komma typ nu. Jag orkar inte vänta en dag till, jag vill att solen skall ta över allt och ge mig värme. Utan det så knäcks man ju, så det är bråttom.

Jag hade hoppats på en tidig vår i år, oj vad fel jag hade. Tur att jag inte är siare och skall spå, för det hade gått käpprätt åt skogen. Nu kan jag ju hoppas bäst jag vill, det hjälper ju knapppst.

Jag tror jag skall äta en riktigt stor lunch idag, jag är vrålhungrig. Kanske en pizza med en barnpizza som förrätt? Eller en hel familjepizza på en och samma gång. Jag kan nog äta upp en hel idag, det känns så. Jag är lite som en varg, så inga får går säkert idag. Om jag stöter på ett, då får fåret hoppas att det är efter lunch. Annars tror jag att jag tar ett bett. En smakbit bara, en triceps kanske? Mums. Jag återkommer kanske i frågan efter lunchen. Då får vi se om det blev pizza, får eller något annat. Men det är nästan en timme dite och jag är hungrig NU. Ge mig mat! Eller ett får, jag vill bara ha något att stoppa i munnen. Folk med snuskig fantasi kan bortse från den meningen, jag ser hur den ser ut. Mat mat mat, mat mat mat.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments