Header

​I morgon (fredag) har vi graduation practice och på lördag är självaste graduation!! Har nu varit senior i high school här i USA vilket var en dröm som gick i uppfyllelse. Slutade skolan för lite mer än en vecka sen, sista dagarna hämtade jag upp min cap & gown som ni ser på bilden och även min yearbook. Nu om dagarna träffar jag kompisar så mycket som möjligt eftersom att jag åker hem om 8 dagar?? Jag fattar inte att jag snart är hemma…. Eller först åker jag till washington DC på ett läger och sen kommer jag hem till sverige den 1a Juni. Galet!!!! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej hörrni! Nu var det länge sen…. Men mycket har hänt. Har varit Prom, hur kul som helst, (berättar mer i ett annat inlägg), Spring fling, mamma och pappa var här, hade ett litet party när dom var här med mina kompisar och det slutade med att jag och några andra blev puttade ner i poolen med kläderna på. Sen var det några som frivilligt hoppade i så det slutade som ett poolparty. Tyvärr hade jag min mobil i fickan när jag blev iputtad, så den är sönder, men vi har köpt ett litet "saving kit" som ska rädda den så imorgon bitti så får vi se om den funkar… Hoppas det!!!! Mamma och Pappa var här en vecka och det var hur kul som helst. Kändes som det var både 100 år sedan sist jag såg dem men också som det var igår. Kul att få visa dom mitt liv här och att få krama om dom. Nu har jag bara en månad kvar (ångest) här så jag ska njuta av den. Lämnar Alabama den 29e maj för en camp i Washington DC typ 2 dagar, och sen landar jag på arlanda den 1a Juni. Puss och kram!!!

Likes

Comments

senior soccer players

Cat, lilla jag och Shelby

Jag och Shelby

I tisdags hade vi senior night för soccer. Så alla som spelar fotboll och är seniors blev hyllade. Vi hade alla fyllt i ett papper med minnen och planer för framtiden. Efter tjejernas match och innan killarnas match gick en senior i taget ut mitt på planen när dom läste upp i högtalarna det man skrivit på pappret. Samtidigt kom ens föräldrar ut (mina värdföräldrar) på planen och mötte en. Anledningen till att senior night var i tisdags var för att det var sista hemmamatchen innan slutspelen. 

Samma match var det även Orange Out. En av tjejerna i laget har en lillebror som fick cancer för några månader sen så vi köpte orangea matchtröjor och strumpor för att färgen har något med leukemia att göra. Pengarna gick till barnsjukhuset och vi ville sprida awareness. 

Vi vann med 16-0 den matchen. Var lite sorgligt för då insåg vi att soccer season börjar gå mot sitt slut. 

Likes

Comments

Idag var jag på skolan cirkus 2 timmar för att delta i den s.k. "induction ceremony". Är man med i ett honor society så blir man hyllad, och eftersom jag är med i Spanish honor society så var jag där idag. Sen var det så fint väder, typ 22 grader och sol, så jag gick en promenad i området och ringde Mathilda och pratade lite med henne. Satte mig efter ett tag i lekparken och solade samtidigt som vi snackade. Så mysigt. Alla barn var ute och lekte och det kändes som sommar! I fredags sov jag över hos Hannah. Sen på lördagen gick jag på yoga, och sen hängde lite med Kenzie och Walt. Veckan gick ganska fort faktiskt. Gick på YL i måndags och när det var slut åkte jag och Rebecca till Publix och köpte en tårta till Heather och skynade oss över till McDonalds där alla var och överraskade henne då hon fyllde 18. Hade match och vi vann med 8-0. Hoppas allt är bra med er, puss och kram!

Likes

Comments

jag trodde jag var bra...

Tjena hallå. Nu är spring break över, i morgon går jag tillbaka till skolan igen. Efter träningen imorgon går jag nog på Young Life. Sen på tisdag har jag match efter skolan. Onsdag ska jag kanske klippa mig… Fick brev från Kerstin och Farmor och Farfar, så kul. Gör mig så glad. Ska försöka skicka iväg brev till Sverige också.

Puss och Kram!!!​

Likes

Comments

Är hemma från Key West nu. Hade gärna stannat några dagar till men men. Kom hem i natt typ klockan 1. Sen hade jag träning i morse. Segaste träningen i världshistorien. Innan vi åkte ner till Key West så laddade jag ner några nya avsnitt av Filip och Fredriks podcast. Har inte lyssnat sen i somras, men wow jag älskar dom. Får mig alltid på bra humör. Känner mig som pappa när jag sitter med hörlurar och flinar för mig själv och småskrattar. Så jag lyssnade på dom på resan ner och resan hem. Så om ni inte lyssnat på dom, gör det, garanterar ett gott humör efter :)

Förut brukade dom köra på svenska men nu insåg jag att dom pratar på engelska för att dom blivit så stora.

Såg det här klippet på youtube också med Fredrik och hans dotter. Både roligt och fint. Kolla på klippet!!!!

Likes

Comments

Tjenare!!! Befinner mig i Key West och ska snart sova, men tänkte skriva lite här först. Allt är bra, vi har lov och Key West är underbart. Idag dök vi. Vi åkte ut med båt till ett ställe och dök i där. Vi såg en liten haj, havssköldpaddor, och massa fiskar. SÅ COOLT. Ikväll åt jag supergod sushi efter solnedgången. Puss och Kram!!​

Likes

Comments

Äntligen kan jag spela fotboll!!! Hade fyra matcher i helgen, och vi vann 3 av dom. Så kul, inte sista matchen dock för jag spelade mot min värdsysters lag och dom vann men strunt samma. Dessutom blev Cat tyvärr skadad :((((

Jag, Cat och Shelby förra helgen tror jag!!! <333

Likes

Comments

Hejsan!! En gång när jag åt passionfrukt blev min värdfamilj förvånad över att jag åt kärnorna… Dom sväljer alltså inte kärnorna?! Jag tyckte det var lite roligt, eller så gör alla så och jag är konstig. Vad vet jag… Men då blir det ju ingen frukt kvar.

Likes

Comments

Heather och Shelby

Skolan är inställd imorgon för det ska snöa!! Får se vad som händer imorgon om man kan köra eller inte… Tänkte också säga om ni inte vet vad jag menar med YL så gå till inlägget "Happy holla days" som finns till vänster under "Mest lästa inläggen". I det inlägget beskrev jag vad YL (young life) är. Nu ska jag äta pasta, yesss! 

Likes

Comments