Det är snart en vecka sedan jag blev 18 år... jag har inte kunnat fira det fören först igår eftersom jag var magsjuk på min födelsedag... 😓 Men gårdagen var riktigt bra!! Jag hade skola från klockan 8.00-14.20 och efter det dansträning. Efter träningen skjutsade jag hem Katarina ( japp jag jag klarade uppkörningen i onsdags så nu har även jag körkort! ) och sedan åkte jag hem för att fixa klart inför middagen.

Klockan 7 på kvällen kom brudarna och vi grillade och åt god mat 👌 Nu när jag tänker efter så var det grill premiär för i år och det blev mycket lyckat! Vid klockan 11 åkte vi in till stan där vi för det mesta bara gick runt till olika ställen för att kolla läget. Det var rätt så dött och man kan väl säga att min arkendebut kunde blivit bättre.. hahah det var bara jag och mina 3 vänner på dansgolvet. Och vi var nästan dom ända i hela lokalen hahaha, men på andra ställen var det fullt med folk så ensamma var vi ju inte.

Det var en sjukt rolig kväll/natt och jag kan inte säga annat än tack för de fina presenterna och det fina sällskapet ni gav mig i går tjejer ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Våren är här! Eller? Det har ju blivit ganska kallt på sistone och till och med lite snö har fallit ner på våran lilla ö. Den nya perioden har också börjat så jag har varit fullt fokuserad på att komma igång med de nya kurserna. Men nu är det ju påsklov och det känns så sjukt skönt!! I dag har jag för det mesta suttit instängd på rummet och kollat serier ❤ Men en power walk och lite bilteori pluggande har jag också hunnit med.

I morgon ska jag försöka ta mig till gymmet på morgonen och sedan blir det påskmiddag och mys med släkten. Jag har inte så mycket inplanerat över denna påskhelg men det är ju skönt det också.

Glad påsk på er!

Likes

Comments

Våren är verkligen här nu och det känns i luften! Önskar att det kunde vara lite varmare dock, så man kunde vara ute i bara hoodie ❤ I går lunchade jag med Jennifer på Iwa ( som vi har längtat efter dessa sallader!! ) och vi fick Matilda med oss som fint sällskap.

Idag var det den första dagen i den sista perioden, det är alltid en jobbig dag då man "slåss" om den bästa platsen i klassen där man sedan ska sitta under hela kursen. Haha jag är nöjd över alla mina platser jag lyckades ta och det känns bra 😜 Efter skolan gick jag och Jennifer för att köpa lite mellis och kakor ( vi fick sluta 45 min tidigare från matten så vi passade på ). Efter det cyklade jag och köpte lite studiematerial och sedan cyklade jag till dansen. Det gick ganska bra på dansen i dag och det kan bara bli bättre.

Med inga större planer för helgen slänger jag mig nu i sängen för att glo lite serier innan jag säger god natt. Ha det bra!

Likes

Comments

Går tiden fort eller? Nu är ÄNTLIGEN den 4 provperioden över och jag kunde inte var lyckligare! Okej jo det kunde jag, för denna period som väntar är ännu jobbigare. Men det positiva är att vi har en massa lov under denna period så man hinner inte riktigt bli trött ( såklart man är trött men inte varje dag ). Om jag ska vara ärlig så är jag lite rädd för att detta skolår ska ta slut... vist jag vill ha sommar mer än något annat just nu. Men sommaren går ju alltid så fort och sen börjar studentproven!! Usch vill inte ens tänka på det nu...

De senaste veckorna så har jag suttit inne eller ute i solen och pluggat... annars har jag varit på gymmet och ute på promenader. Vardagarna har varit ganska enformiga nu ett tag. Så ska bli roligt med lite variation nu när den nya perioden börjar och våren är här.

Jag hade just körlektion och nu sitter jag i skolan och vet inte riktigt vad jag ska göra, då jag har lektion först klockan 12.00. Det står mellan att ta en promenad ner till stan eller läsa en bok i biblioteket. 😁

Likes

Comments