Jahapp.. vad är det meningen att jag ska skriva här i dag då. Ja det var ju lite meningen att jag skulle vara sådär smart i dag och plugga till svenska provet meeen, om ni känner mig rätt så blev det ju inte så. I stället for jag mamma och min moster till stan och gick runt och hade det roligt. Sedan satt jag i solen och läste boken Stolthet och Fördom vilket är sjukt jobbigt... På kvällen kom Dessi förbi och vi lyssnade musik ( fast vi sjöng väll så högt att vi överröstade musiken.. ) fotade och pratade en massa 👌

I morgon blir det en maxinge på förmiddagen och på eftermiddagen ska jag försöka plugga lite dåe. Jag känner att min blogg inte är så spesiciellt läsbar just nu men för dem som inte har något att göra kanske detta är ett bra sätt att döda minst 2 min på i alla fall 😂

​The only things that make sense 👆

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

An other week done! Ye I'm doing this post on English because there is something wrong wit my computer and i can't write on Swedish because then the computer changes the words all the time... 😒 Well i guess this is good training for my English! Yes, this week have been really hard, today for example i were running around and looked like confused little penguin 🐧 ( Why a penguin? Well because that was the first animal that come to my mind, and also there were an emoij that looked like a penguin 👌 ) I skipped the last lesson to day because i had to go to the dance and i didn't really give a fuck about computerinstructions ...

This weekend is going to be very tough because i have to do a lot of homework.. Well i think I'm going to do something whit my friend when she gets some free  time 😊 Right now I am booking a trip to Tenerife! I'm soooo exited because we are going to spend the Christmas in Spain this year!! ❤

​Ye and btw so yesterday me and my class where on some "introduction day" where we had to dress up whit a life jacket and a cap. We all locked ridiculous 😜 And we where completing against the other classes ( I don't really know if we did win but it really doesn't matter! ) I did really had a good day anyway.

I hope you liked my first post in English. And i hope I can do more posts on English in the future 🇬🇧

Likes

Comments

Efter en vecka och en dag i skolan är jag helt slutkörd! Jag sitter i vardagsrummet och får äntligen pusta ut efter en dag full med pluggande. Folk säger ju: Du ska inte klaga, gymnasiet är ju frivilligt, det var ju ditt val! Men jag säger såhär: Det var mitt val ja, men ingen har sagt att man måste gilla att sitta och plugga bara för att bygga upp en stabil framtid. Fast jag måste erkänna att det är way better than middle school ! Jag menar jag har ju valt de kurser jag vill ha och såna lyxiga saker hade man inte i grundskolan!

Nå jag har ju inte bara pluggat den senaste veckan, i går tog mamma och jag en liten kväll för oss själva då vi cyklade till en strand i närheten och tog ett dopp. Och efter det passade vi på att gå på uteservering och fikade lite ( kladdkakan var helt underbar och en smootie sitter ju aldrig fel ) Och i dag när jag kom hem drog jag till stranden och tog ett dopp efter gympatimmen, passade också på att läsa en bok i solen ( vi måste läsa en valfri klassiker på svenska och jag valde Stålthet och Fördom vilket är en sjukt tråkig men helt okej bok, för trotts allt gillar jag inte klassiker.. )

Nu blir det lite mera tv och så ska jag försöka kämpa mig igenom ännu en vecka i gymnasiet! Wish me luck!

Likes

Comments

Nu är det väll meningen att man ska göra ett sån därant "såhär var min första dag i skolan" inlägg då.. Ja som ni kanske vet så började jag på gymnasiet i dag och jag måste bara säga att jo jag har nog varit förvirrad i skolan förut men inte såhär! Asså jag tror att jag tappade bort mig kanske 5 gånger i dag och det har bara gått en dag av läsåret!! Så när jag kom hem satte jag mig i trädgården och pluggade kartan över skolan, så nu borde jag kunna det mesta i alla fall 😅👌🏼 Riktigt nöjd över klassen och schemat annars!

I morgon blir det ännu en förvirrad dag i skolan och efter det så ska jag väll försöka köpa lite böcker som behövs också 👌🏻 Gymkort för hösten och vintern behöver också fixas och så ska jag försöka hinna med mina kaniner mitt i allt detta 🙈 ( Vi har knappt börjat och jag känner redan stressen komma krypande ) Btw så är jag sjukt nervös då jag ska ha finska med en massa människor jag inte känner ( för ingen av mina vänner kom i min grupp ) och jag är så sjukt blyg när det gäller att prata främmande språk med främmande människor!! 😳 Nå ja Game on gymnasiet!!

Där har ni också några av de bästa meningarna Dessi och jag har sagt under detta underbara sommarlov ( ett sommar inlägg ska göras då jag har tid ) 👋🏻☺️

Likes

Comments

En dag med serier och kaniner.. Började dagen med att vakna ( såklart Anna.. ) klockan 11, vilket är en ganska bra tid med tanke på hur länge jag annars brukar sova. Efter det så gick jag ut och låg i solen ett tag och lyssnade på Fall out Boy . Ja sedan kom ju den där paniken när man inser att skolan börjar igen om 3 dagar. Men jag ska se till att dessa 3 dagar blir så jävla bra som möjligt!

Efter middagen så bestämde jag mig för att unna mig lite serier och ja.. nu har jag kollat så långt att jag är på nionde säsongen av Supernatural👌 Är riktigt bra just nu men jag måste säga att jag saknar säsong 1 lite gran.

I morgon blir det att köpa lite snacks till lägret i helgen och så måste jag väl packa lite också 😌

Likes

Comments

Efter en lång dag då jag inte har gjort någon nytta alls så sitter jag nu här i mitt rum med datorn framför mig och plattan bredvid mig ( japp! jag kollar på Supernatural samtidigt som jag bloggar ). Eller jo jag har ju pluggat till svenska tentan och varigt och köpt ett nytt doftljus och mammas kommentar när jag köpte det: Asså... det där kommer inte att funka bara så du vet.. Men det gjorde det sååååå 😜

I morgon måste jag nog hitta på någonting.. jag kan ju inte bara ligga och kolla serier i mitt rum hela dagarna och bara vänta på att skolan ska börja så att jag har någonting att klaga på.. Nääää i morgon far jag nog och köper en sån däran Italiensk latte och tar en joggingtur. 👌

Här är det fina ljuset som min mamma inte trodde skulle fungera. Det skiftar färger 😍 Och doftar GRANATÄPPLE!!

Likes

Comments

Vaknade halv 12. Som vanligt då. Satte mig framför plugg böckerna och skulle just börja plugga när jag ser att jag fått ett meddelande av Dessi " Har du lust att dra en maxinge?" och jag "kastar" iväg böckerna och beger mig av. Det blev att kolla lite kläder och jag känner mig så sjukt stolt när jag inte köpte något!! Sedan blev det en lunch, för mig blev det en stor latte och en cesarsallad! Det var så underbart gått och jag är fortfarande riktigt mätt.

Sedan var vi på jakt efter såndär oh my Goodness bars som vi åt i går å bion, men i stället hittade vi lite skolmaterial som vi spenderade lite pengar på i stället.

I morgon har jag inget inplanerat så jag antar att det blir tvångs plugg och lite träning då. Men jag ska nog hitta på någonting att skriva om i morgon i alla fall. 

Nu är jag bara så sjukt taggad inför helgens läger och tävlingar! Vi ska nog se till att det blir sjukt bra trotts den korta planeringstiden! 

Likes

Comments

Då har jag lyckats se två filmer på bio på.... ja på tre dagars tid! I lördags var jag och min lillebror iväg och kollade på The Fantastic Four! Det var en riktigt bara film, fast det var nog för det mesta tack vare Miles Teller som hade huvudrollen! Har inte sätt den tidigare versionen av den filmen så jag kan inte säga om den blivit bättre. Men haha jag antar att den blivit bättre eftersom att den första filmen kom ut 1994 👊

Men ja... haha man kan ju säga att det ser bättre ut nu 😜

Men i alla fall så i dag blev det en Paper Towns med Dessi! Filmen var mycket bättre än boken och det händer nästan aldrig! Jag måste bara säga att slutet var nog det som var bäst om man ska säga något som filmen hade bättre än boken! Och om ni läst boken och älskade den så ska ni verkligen ta er tid och kolla in filmen också!!

Likes

Comments