Hej! Jag har lite smått besluts ångest över hur min blogg ska se ut nu.. och jag känner att jag egentligen inte orkar fixa om den så det fick bli som det blev nu då. Instagram i topp så ni kan se det senaste som händer här i livet och så. Annars är det bara en tråkig vit design som jag får leva med ett tag.

Det har hänt en massa saker på sistone och mera saker kommer att hända, jag har varigt på stugan ett antal gånger och jag kan inte säga annat än att den platsen är som gjord för att läsa böcker på. Har läst ut första boken i Dustlands serien som heter "blodröd väg" och det var en otroligt bra bok!

De senaste dagarna har det varigt någon slags fantasy festival här på Åland då en massa författare har kommit hit och pratat och signerat böcker! Fick min bok Cirkeln signerad av författarna och dom var otroligt roliga att lyssna på, så avslappnade på något sätt. Och så var ju George R.R Martin här också, och honom hade man ju gärna träffat men så tur hade inte jag...

Nu är det bara 7 dagar kvar tills jag åker upp till det kalla österbotten, men jag ser rätt så mycket fram emot det i alla fall. Har en massa saker inplanerade som ska göras så vi får hoppas att vädret håller.

​Känns ganska ego att avsluta inlägget såhär, men så får det bli.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det var ett tag sedan sist! Och mycket har hänt också, jag har lyckats glo serie så pass mycket dom senaste två veckorna att jag har kollat klart hela 4 säsonger av Supernatural och jag kan bara säga att det är en sjuk bra serie och jag känner mig en aning beroende 😅

Men jag har inte bara glott serie, jag har också läst böcker, varigt på stugan, varigt på klubbträff med ÅLKH gänget och säkert något annat som jag inte kommer på nu så här sent på kvällen ☺️ Bland annat så var jag ut till sund och fotade Dessi och den otroligt charmiga hästen Faxe i dag! Riktigt roligt faktiskt! Och i morgon så blir det lite lunch på stan och mot kvällen blir det att gå på "sions fiction bok föreläsning" ( ja ja det blev ett väldigt långt namn men 😂 )

Nu känner jag för att gå och sova så det får vara bra med bloggande för i dag.. 👋🏻👋🏻

Likes

Comments

Nu har jag läst ut en av böckerna som finns på min "Summer reading list" ! Och jag valde att läsa ut Pappersstäder av John Green först eftersom att filmen snart kommer ut.

Boken Pappersstäder eller Paper Towns handlar om en kille och en tjej som har varigt vänner sedan de var små, det är inte bara vänner utan grannar också. Men med tiden har de växt ifrån varandra och Margo ( tjejen ) är en populär tjej som älskar att få uppmärksamhet medan Quentin ( killen ) är inte så värst populär och är olyckligt kär i sin gamla barndoms vän.

En dag förändras allt då Margo mitt i natten klättrar in genom fönstret till Quentins sovrum och ber honom att vara hennes skjuts under den galna natten som hon planerat. När Quentin sedan går för att sova igen undrar han om denna natten kommer att ha ändrat allting och om han äntligen kommer att få hennes uppmärksamhet i skolan nästa dag. Men nästa dag kommer och Margo är inte där, hon har rymt och lämnat en hög ledtrådar som uppenbart är till Quentin. Och budskapet är klart "Hitta mig om du kan."

Tillsammans med sina vänner börjar Quentin det eviga sökandet efter den han älskar.

Min kommentar: Jag gillar verkligen den här boken! Den är skriven så att den drar en med sig från först början och man kan inte tänka på annat förrän man är klar med den. Den får en också att tänka till när man läser den man får bilda sig en egen uppfattning om olika saker för det finns inget rätt eller fel. Det är också en del humor i den vilket jag uppskattar! Jag kan inte heller säga att den blir långtråkig men den kräver att man är väldigt fokuserad när man läser annars kan det vara svårt att förstå allt. Längtar tills filmen kommer!!

Betyg: 🌟🌟🌟🌟


Likes

Comments

​Efter en lång och lyckad dag sitter jag nu här och funderar på vad jag ska hitta på i morgon. 

Dagen började med att jag vaknade faktiskt före klockan 11! Och sedan tog Dessi och jag en sväng till salladsbaren Great här inne i stan för att vara lite nyttiga för en gångs skull 😜 Efter det var det slut på nyttigheterna och vi tog en glass på stan 😌 

När jag kom hem var Tintin riktigt gosig så jag tog in honom en stund, efter det kände jag att jag måste börja med min sommarträning så jag drog ut på en snabb joggingrunda 💪 Och nu känns det rätt så bra faktiskt! Hoppas det blir en mins lika bra dag i morgon då det bland annat är klubbträff på G! 😍

Likes

Comments