Vart ska jag börja?

Helt ärligt så vet jag inte ens vad jag ska börja. Idag har jag äntligen fått jullov. Vi hade en liten julavslutning över teams med klassen, även om det inte var i verkligheten var det lite kul att se klassen och lärarna. Idag lämnade jag in min sista inlämningsuppgift innan lovet. Sedan firade jag lovet med en liten kaffe med med Emma. Det känns hur skönt som helst nu, har kämpat röven av mig denna termin på natur och ska få gå på ett välförtjänt jullov nu!!

Jag har nog aldrig mått så dåligt som jag har gjort under de senaste månaderna. Det har varit extremt tuffa månader i mitt liv och mycket har hänt i mitt liv som jag inte kan gå in på här. Men det har varit riktigt tufft. Att skolan övergick till distans gjorde inte saken bättre. Det kan inte bara vara jag som HATAR distansundervisningen, det är klart att jag förstår pandemin och om vi måste göra åtgärder så innebär det väl att stänga ner skolan. Men hur detta påverkar många elever verkar inte någon riktigt tänkt på. Jag mår inte bra hemma och det är otroligt jobbigt att gå i skolan hemifrån. Jag antar att man får försöka göra det bästa av situationen som alltid. Men jag erkänner att jag saknar att se klasskompisar och bara själva grejen att gå i skolan. Segt att det blev förlängt hela januari också... Hoppas pandemin försvinner snart!

Har absolut 0 julkänsla, att julbaka ger mig väl lite julkänsla. Men har nog inte riktigt förstått att jag typ aldrig kommer se snö igen. Det känns förvånansvärt varmt denna vinter, än vad det brukar vara. Det är ju lite läskigt för nu visar sig klimatförändringarna mer. Angående jul så har jag aldrig varit med på uppesittarkvällen, och i år så ville jag så gärna. Vi hoppas pappa kommer hem med några bingolotter senare då. Har ingen aning om hur man gör, får fråga Emma hahha.

Har en del jobb inplanerat denna vecka, kommer vara hemma med familjen på julafton. I slutet av veckan ska jag nog till Gbg och träffa min syssling och hennes kille. Det blir mysigt med lite mer julfirande och julmat samt julklappar!!

Tänkte att jag skulle uppmärksamma klippet om rasism mot östasiater på instagram i nästa inlägg!

Gillar

Kommentarer