Min helg

Innehåller affiliate-länkar

Halloj på er!

Haft en jättefin helg och här får ni se lite vad jag har hållit hus under helgen. Vädret i lördags var så drömmigt, herregud 30 grader och sol!! Vad mer kan man begära? Jag och Vera drog till stranden och käkade pastasallad till lunch och bara låg och stekte och badade hela dagen. Det var så gött och vi njöt verkligen av det vackra vädret. Jag vill att varje dag på sommarlovet ser ut såhär.

Vi kände att vi var tvungna att ligga och pressa eftersom det inte kommer vara sol på cirka 2 veckor fram *gråter*, sååå självfallet jobbade vi på brännan. Och min ledighet tar slut snart och jag kommer börja jobba mer:(( Har fått lite ledigt nu i början av sommaren och jag har njutit till fullo.

Lite bilder från söndagens föda, helt sjuka mackor till lunch med allt möjligt: tomat, avokado, pesto, mozzarella, basilika, picklad rödlök, balsamico och basilika. Till middag blev det köttfärsås och spagetti hihi.

Vädret var lite svajigt på söndagen, ena sekunden åskade och himlen var fylld av mörka moln och andra sekunden var det jättevarmt och strålande sol. Men jag och lillsyrran drog till stranden tillslut för ett svalkande kvällsdopp.

SKJORTA // SHORTS


Det blev några dopp i havet och vattnet var förvånansvärt varmt? Det var gött att ligga i liksom och svalkande.

Lite kvällis också hihi: jordgubbar, persika och magnumglass

Gillar

Kommentarer