Helsingborg baby

Innehåller affiliate-länkar

Hejsansvejsan!

Jag sitter på tåget hem och nu är det dags att berätta om min underbara Helsingborgsvistelse! Åh fina fina Helsingborg! Via min mat instagram har jag träffat min kompis Clara, hon åkte till Göteborg förra året och nu var det min tur att åka ner till henne i Skåne.

Sagt och gjort, tog jag tåget ner till Helsingborg Underhöll mig själv med musik, böcker och tidningar. Så resan kändes som 1h istället för 3h och jag kan säga att jag typ gillar att åka tåg?? Det är sjukt mysigt att bara sitta och lyssna på musik och kolla ut över bondgårdarna kryllandes av kossor.

Så fort jag kom fram vid stationen så såg det ut som tunnelbanestationen i Stockholm och jag förväntade mig helt ärligt 3 spår som i min lilla ort.

Lunchen inleddes med 15 bitar sushi på Zushi. Superdupergott var det, deras lax var helt otrolig!!

Sedan blev det shopping i stan! Ååh så mysigt, det var väldigt gulliga byggnader som mini Köpenhamn ungefär.

Middag på Regio!! Wow säger jag, helt otrolig pizza och hyfsat god lasagne!

Sååå galet kul att träffa Clara igen efter snart ett år, och matälskare som vi är så kan vi inget annat än NJUTA av all god mat. Matkoman efter Regio skojar man inte bort. Helsingborg hade sjukt många restauranger och det lär inte bli sista besöket i Hbg iallafall! Superfin stad och jättemysig dag!

Gillar

Kommentarer