Back to bizz

Hej på er!

Nu är det back to reality, skolan har kickat igång som en käftsmäll i ansiktet hehe. Kommer glömma bort hur det känns att inte behöva plugga och påminns nu om den ständiga skolstressen man känner. Det har varit en så fin sommar och jag är tacksam för varenda sekund som jag njutit. Nu börjar andra året på gymnasiet och vi får se om jag kommer hålla igång med bloggen igen. eftersom sommaren är slut så bjuder jag på värsta fotodumpen här från min sommar. Sommaren försvann verkligen i ett svep, och så var man tillbaks. Jag hade verkligen inte tackat nej till lite längre sommarlov. Det känns riktigt segt att all frihet är över nu. Men är samtidigt såå glad för alla nya kompisar lärt känna<33

Jag har käkat SÅ MYCKET gott denna sommar, matminnen för livet hörrni!! Det har inte varit många långtråkiga stunder utan jag har alltid försökt att planera in något mellan mina jobbpass och tackat JA så mycket som möjligt till att träffa vänner och hitta på skojsiga saker. Livet är för kort för att säga nej helt enkelt:)

Min sommar i tre ord: mat, bad och sol

Jag har badat som aldrig förr, har nog tappat räkningen på hur många dopp jag tagit denna sommar. SÅÅÅ KUL! Jag brukar aldrig bada såhär mycket, men jag och Vera har inte tagit en enda soldag förgivet, om vi inte badade på dagen i 30 graders hettan tog vi kvällsdopp efter jobbet vid 23. Det har jag uppskattat jätte mycket och jag har lärt mig att man aldrig ångrar ett bad oavsett temperatur i vattnet hihi.

Alla säger att anledningen till att de längtar till hösten är rutiner, men jag förstår inte varför man vill ha rutiner? Jag vill ha frihet och skapa mina egna dagar varje dag, kunna planera in roliga saker och inte vara bunden till något under sommaren, för mig är det frihet; att alla mina måsten försvinner på sommaren. Jag har känt mig fri och lycklig i själen. Jag har varit tacksam och verkligen njutit varenda sekund av lovet och bara degat galet.

Gillar

Kommentarer