Nu kommer elen!

nu har elen börjat hitta in till vårt hus också! 🥰 vi kommer ha spottar i nästan hela huset förutom i sovrummen & tvättstugan. vi kommer även ha spottar utomhus runt huset.

Där dem vita ” lådorna ” är kommer spottarna att sitta sen.

Här kommer lite bilder på vårt sovrum. 😊👇 i olika vinklar, vi kommer ju ha två stycken Walk in closet i sovrummet och även 1 toalett ( den stora )
tycker det är sååå nice att toan ansluter till sovrummet speciellt för mig som springer på toa så mycket i natten så slipper man gå ut ifrån sovrummet haha 😂 plus jag har alltid gillat det i inspiration ifrån amerikanska hus. Man ser ju ofta i filmer att dem har ett badrum i anslutning till sovrummet 🥰

Där ser ni då öppningen där kommer dörren till toaletten ligga 😊

Här kommer det lite bilder på den lilla toaletten. Man kanske inte ser det så tydligt på bilderna men vi kommer ha högt i tak där också. Så taket kommer vara öppet upp till nocken här inne med. Vilket kommer göra att det badrummet kommer se större och fylligare ut 😊

Bredvid den lilla toan kommer 2 stycken sovrum ligga. så även där finns toan nära till hands. Så skönt! 😊 se bild nedan.

Som ni ser på bilden ovanför så är ju då badrummet till vänster. Fick inte med det på bilden. Men man ser lite :)

Vi har även beställt en centraldammsugare nu, ska bli så skönt att slippa ha en vanlig dammsugare och asa runt på. Nu måste vi bestämma vad vi ska ha för handdukstorkar. Ännu ett svårt beslut för mig haha även om man egentligen inte kommer ” se ” dem då det kommer hänga handdukar över så vill jag ändå ha allt perfekt haha!

Gillar

Kommentarer

FrokenA
FrokenA,
Wow, vilket projekt!! Kommer bli underbart när det är klart!
nouw.com/frokena
Annaasvensson
Annaasvensson,
Tror jag också 😊
nouw.com/annaasvensson
asemartensson
asemartensson,
Vi komme4 också ha spottar överallt på övervåningen:)
nouw.com/asemartensson
Annaasvensson
Annaasvensson,
Det är nice! Med dimmer med 😍
nouw.com/annaasvensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229