minnen som lever kvar

min fina farfar till vänster som tyvärr inte finns med oss längre. han gick bort i lungcancer år 2012. Min underbara farmor till höger som jag är så glad över att ha kvar. I onsdes så var jag på änglakväll och då kom min farfar till mig, det var väldigt känslosamt och fint!
idag tänkte jag dela med mig av lite bilder ifrån när jag var liten. Ursäkta kvaliten då bilderna är tagna ifrån ett fotografi och på den tiden var ju inte kamerorna dem bästa heller. Glömde också säga att det är våran hundar bessie & pinnie som fanns med i mitt liv ända ifrån jag föddes tills att dem gick bort, vilket blev min första sorg av att någon inte finns kvar på jorden med oss.

här är då lilla jag som är ganska nyfödd med en hel drös av går på huvudet. Synd att det inte växer lika snabbt nu ;)
27 oktober 1994 kom jag till värden & jag skulle egentligen blivit döpt till Elin men min syster emma som var drygt 1 år då började kalla mig för ” Nanna” så Anna blev tillslut mitt namn.

Vet inte hur gammal jag är på bilden men den är tagen hemma hos farmor och farfar och i min underbara faster & gudmors säng. När jag var liten tyckte jag alltid att hon var så cool och jag hängde gärna med henne i hennes rum och lyssnade på POP musik 🎵

en bild på mig och min äldre syster emma. Ser ni vem som är vem? ;) Bilden här är även tagen hos min farmor & farfar och farmor bor kvar i samma lägenhet ännu idag och ser nästan likadant ut.
Jag minns att jag älskade att vara hos farmor och farfar. Vi gick dit varje torsdag och åt pannkakor och varje lördag åt vi middag & lördags godis.
När jag var liten så var jag gaaalen i broccoli 🥦 hur vanlig är det då? jag älskar det fortfarande. och ville alltid få broccoli till maten hos farmor & farfar.

Okej.. tavlan på bilden är ju ganska creapy iaf om man läser om själva tavlorna nu som sägs vara hemsökta. Hade ni gråtande barn som tavlor när ni var yngre? dem måste nog varit populära på den tiden för vi hade även fler och idag är dem faktiskt värda en bra summa.

På somrarna besökte vi ofta Gränna & sov i stugor i Jönköping / hyltena då åkte vi dit med mamma,pappa syskonen och farmor&farfar och även faster Anette. Åkte vi inte dit så åkte vi till Ullared för att sova där i några nätter. Det är sånahär minnen som jag saknar mest. Det gäller att hålla fast vid dem minnena och jag är så glad att jag har såna fina minnen med dem allihop. Bilden är ifrån just Gränna.

även när jag var liten hade jag lätt till att gråta ;) när jag sitter och kollar i något album på oss när vi var små så hittar jag alltid minst ett foto på mig när jag stört lipar 😂 lite små roligt ändå.. tror jag var ganska gnällig som barn.

vad det var för lek jag och min syster gjorde här det vet jag inte. Men på mig så har jag min fasters bh. Som sagt tyckte jag att hon var cool och jag ville nog va som henne en del.! ❤️

en starkt minne ifrån Ölands djurpark jag har är när vi gick där och skulle kolla på aporna och dem började kasta massa med jord på farmor. Det är ett minne som jag alltid kommer att komma ihåg även om jag inte var så gammal då.

Notera bakgrunden i bilden där en pojke står och kollar med bar överkropp. eller ja han blänger lite.. lite creapy, undra vem han var?! :)

Det var allt för denna gången, kram på er och ha en fin helg ❤️

Gillar

Kommentarer

Popprinsessan
Popprinsessan,
Kommer ihåg att min dagmamma hade tavlor på sådana gråtande barn 😊
nouw.com/popprinsessan