MINA OPOPULÄRA ÅSIKTER

jag tycker såna här inlägg är roliga så jag väljer att själv göra ett och ni får ta det lite med glimten i ögat.. ;) så här kommer mina opopulära åsikter ni får gärna ge feedback om ni håller med eller inte.

- jag tycker att man faktiskt borde få lov att provsmaka lösgodis i affären, om man iallafall ska köpa godis. Man vill ju inte plocka något som man kanske inte tycker om, och för bakteriernas skull så kunde man haft små skedar typ som man slipper stoppa ner fingrarna.

- jag ogillar personer som äter sakta på resturang , speciellt i små sällskap, är vi två stycken och jag har ätit upp men den andre kanske bara kommit halvvägs då blir det lite stelt för man vet inte vart man ska fästa blicken. Dessutom vill man ju bara komma till desserten så snabbt som möjligt.

- jag tycker att vissa feminister är överdriva. Jag står absolut för jämställdhet oh jag står upp för alla kvinnor men det kan ibland kännas som att vissa vill omvandla det och bara trycka ner alla män.

- Jag hatar folk som går långsamt med flit undantag för äldre och personer som har svårigheter.

- jag tycker Sverige har blivit för lätt kränkta

- jag tyckte idéen om att ha chokladet vid bindorna var en briljant idé, men pga några lätt kränkta j*vlar så plockades det bort. Why?

- Ananas på pizza är det godaste som finns

- Får panik på människor som kör under hastighets gränsen

- För långa lösnaglar ser bara fult ut. ( okej jag tycket det är snyggt med vanliga lösnaglar och inte för långa, men de där som är jätte långa med en liten spets längst fram, nej tack )

- Cyklister som tror sig har företräde överallt till och med mitt på vägen..(: fy på er!

- Jag gillar inte kaffe, avskyr det faktiskt!

- irriterar mig på Folk som gör höga läten på gymmet, ( ni som vet, ni vet )

- att ha en selfie som bakgrundsbild på telefonen eller datorn är för narcissistiskt. Absolut har du en parbild eller liknande är det en annan sak, men en selfie. Stopp!

- par som har delade Facebook-konto är såå CRINGE
Alltså istället för ett varsitt konto har ett gemensamt varför??? don’t get it.

- par som har mobilskal med bilder på varandra, bankkort tröjor där det står ” his queen” ” her,s king ” osv är bara lame.


Gillar

Kommentarer

carro,
Jag håller faktiskt med dig i många av punkterna.Jag måste faktiskt erkänna att jag är en av dom som är seg på att äta fort på restaurangen utan tar gärna tid på mig och njuter av maten
cuevas.blogg.se
Annaasvensson
Annaasvensson,
såklart ska man njuta 😊
nouw.com/annaasvensson
sofiefriden
sofiefriden,
Hahaha omg! Du är för härlig 😁😁😁❤️❤️❤️
nouw.com/sofiefriden
Annaasvensson
Annaasvensson,
Haha tack vännen! 😍❤️❤️❤️
nouw.com/annaasvensson
Michelle
,
Omg jag håller typ med dej i nästan allt 😊 långa fula naglar brukar jag kalla häxnaglar 😂 nä naturligt ska det va 💕
Annaasvensson
Annaasvensson,
Behöver inte vara naturligt för min del, men inte överdrivet heller 😊❤️
nouw.com/annaasvensson
Fröken Rödlök ,
Haha.. Roligt att läsa. Jag håller med om vissa och andra inte. Det om cyklisterna håller jag med om. De har inte företräde över ett övergångsställe när de sitter på cykeln men ändå verkar de tro det och kör på så man tvingas stanna. När det gäller mobilskal och tröjor tycker jag det bara är gulligt 😉 Jag har min systerdotter och mig på mitt mobilskal och hade nog kunnat ha en bild på mig och killen också, kanske.
Www.frokenrodlok.se
Annaasvensson
Annaasvensson,
Det är tur att vi alla tycker olika 😊😂
det värsta är när cyklister kör på vägen och inte kör in i sidan för att jag ska kunna komma förbi utan jag måste då utmana och köra om på andra vägbanan 😉
nouw.com/annaasvensson
Bland Kastruller och vinglas,
Härligt att sticka ut hakan med dina funderingar...och visst hade det varit lite bra att smaka på godiset först, fast ofta vet manju vad man vill ha. man köper sitt favorit godis och ändå sorterar vi ut i godhetsrad när det är dags att äta det.
Femenister, rödstrumpor...gud vad de kan vara irreterade och de går hand i hand med de lätt kränkta. tyvär har den här kränktheten stoppat upp utveckligen på folk.
jag gillar att äta långsamt när jag är på estaurang...man smakar mer, njuter mer och får inte en stressad middag...men ananas på pizzan, nej tack. Ananas är efterätt eller fruktstund.
Tvi vale för kaffe!! Vill aldrig bli vuxen...men kaffe karameller, det gilar jag
Cyklister som tror de äver vägen och inte har hum om trafikregler, irreterar mig...de är för många!! Långasamma bakom ratten eller i skon är nästan lika illa...och tala inte om de förvirrade chaufförerna bakom rattarna i stan...oj,oj, oj
Finns det verkligen något par som delar FB?? Why??
Och choklad vid bindor...briljant - alla vet att vi vill ha choklad den veckan i månaden!

Kram kajsa
www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Annaasvensson
Annaasvensson,
Du det finns många par som delar konto ingen aning om varför haha men namnet kan vara ” herr och fru Lindström ” ex tog bara något efternamn nu haha det är så Lame alltså 😂😂
nouw.com/annaasvensson
Amandizan
Amandizan,
Jag har också tänkt att man borde få smaka på godis när man köper lösvikt. Vore så smart så man inte köper godis man sen inte tycker om. Vilket jag har gjort provsmaka vore bra👌❤️
nouw.com/amandizan
Annaasvensson
Annaasvensson,
Eller hur!! Och även om man vet man gillar en sort så kan det ju vara bra att provsmaka för att se om verkligen jag är sugen på just denna sorten idag 😉 ❤️
nouw.com/annaasvensson
Jessiekaos
Jessiekaos,
haha gud vilket roligt inlägg håller med om så mycket faktiskt, funderat länge på varför en del har ett gemensamt konto med sin sambo på fb , inte vill man väl sin kille ska se allt vad man skriver med sina kompisar det är ju mellan en själv och dom liksom. om det nu är för att man har många gemenska vänner varför itne bara skaffa en grupp chat men det kanske är otekniska människor haha XD
nouw.com/jessiekaos
Annaasvensson
Annaasvensson,
Hahaha så sant 😂😂 sen vill Man ju kunna tagga varandra i roliga memes 🤭😏
nouw.com/annaasvensson
Hannas krypin,
Men vilket roligt inlägg att läsa. Jag håller med dig om så mycket. Typ allt faktiskt! Kanske lånar listan och skriver ner mina åsikter med. Så kul ju! 😊
hannafialotta.blogg.s
Annaasvensson
Annaasvensson,
Det gör du rätt i 😊
nouw.com/annaasvensson
Madde,
Håller med dig i det mesta.. 😊 Lättkränkta människor. Min man läste något bra som några jurister skrev. Bara för du känner dig kränkt innebär det inte att du är det 😂Så bra. Feminister usch.. Vad tog allas lika värde vägen?
www.nouw.com/madelena
Annaasvensson
Annaasvensson,
Ja det börjar gå för långt 😂😂
nouw.com/annaasvensson
asemartensson
asemartensson,
Ja de har blivit väldigt lättkränkt😅
nouw.com/asemartensson
Annaasvensson
Annaasvensson,
Ja verkligen haha😂😂
nouw.com/annaasvensson