Ikea i ett nötskal

Godmorgon mina vänner! nu har jag precis premiär duschat i vårt hus, riktigt nice. Det känns inte ännu som att vi bor här utan det känns typ som att vi är på semester ihop haha.

Förra helgen så beställde vi en tv-bänk ifrån Ikea, man kan ju beställa över nätet sen packar dem ihop allt och så åker man bara till varuhuset och hämtar det. Beställningen gick bra den fanns i varuhuset och den är betald och klar. På söndagen får jag ett sms om att vi kan komma och hämta allt, en dryg timme senare ringer Ikea till mig då en av sakerna som ingår inte finns men hon säger att den kommer imorgon på måndagen. Okej inga problem vi hämtar den på måndagen istället, precis innan Noel hinner köra dit så ringer hon mig igen och säger att det blivit något fel med lastbilen som skulle ha levererat den och att hon trodde den skulle komma på tisdagen men att hon ringer när den finns. Tisdag går, onsdag går och på torsdag ringer jag kundtjänst för att se vart den är. & då har den ännu inte kommit..
I fredes fick jag ett samtal av Ikea då hon frågar när vi tänkt hämta vår tv-bänk och jag svarar då att ja alla delarna finns ju inte vi hade tänkt hämta den i söndags förra veckan.
Då säger hon att den ännu inte har hunnit komma men att hon tror den ska komma som idag söndag.. har ännu inte hört något ifrån dem..
Har fått så dåliga erfarenheter av Ikea nu när vi byggt huset att jag tvivlar på om jag kommer handla där mer.. 🥵🥵

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Håller verkligen med om att det är IKEA i ett nötskal. Är det inte det som fattas så är någon del skadat. Vilken underbar känsla det måste varit i duschen i ert hus första ggn.kamillaskamera.com/
sweetwords
sweetwords,
Men ohhhh så drygt snacka om dålig planerong från demnouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229