garaget

godmorgon! i söndags så grovstädade jag och noel garaget för att förbereda det sista som ska fixas och det är att slipa & sen är det bara själva inredningen av garaget klart! ✅ så nu börjar vi verkligen närma oss det målet också. När väl garaget är helt hundra så kommer det kännas så underbart.
så mycket han har kämpat både helger och kvällar så ser jag fram emot att se han få vila och bara vara på kvällarna efter han har kommit hem efter sitt jobb! trädgården återstår ju men jag vet inte om det blir av nu eller till våren, vi får se.
I helgen var vi också på tippen och slängde en massa det är så skönt att slippa se allt trä spill och allt skit ligga på tomten. En del kvar men en stor del borta.
Med det önskar jag er en härlig onsdag! Nu är det snart helg och halva veckan har återigen gått. kan tiden lugna sig snart?! KRAM

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Skönt att ni fick bort byggskräp innan snön kommer. Inte så kul attmötas atv det när våren kommer igen. Kan nog vara lite skönt att pausa lite i allt byggande och bara vara en liten stund också.kamillaskamera.com/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229