Fyfan vad vuxna människor är elaka

Hallen är ju det första intrycket man får när man kommer in hos någon och därför tycker jag att det är extra viktigt att ha en snygg design där.
Inte för mycket saker utan det ska vara enligt min smak stilrent och enkelt. Temat är grönt som ni kanske ser och till de brons färgade listerna runt spegelpartierna passar det perfekt in! Några tavlor vill jag ha över bänken ska bara hitta rätt först :)
och den silvriga ljusstaken är bara pricken över i:et. Men det absolut bästa är ju golvet och förvaringen som gömmer sig bakom speglarna, skorna och ytterkläderna förvaras på ett snyggt och praktiskt sett! vi har även handdukar, sängkläder och dylikt bakom där. helt perfekt förvaring & nära till att lägga in tvätten eftersom tvättstugan är till vänster om ytterdörren! :)

La stolt upp bilden på en inrednings sida på Facebook, gud vilka hatkommentarer jag fick, jag bryr mig inte direkt för jag älskar våran hall och det gör jag oavsett vad andra tycker. Jag tål kritik men när en man skriver att denna hallen är ett stort misslyckande och att jag typ totalt tappat det med inredningen och designen så vill man ju bara tejpa igen munnen på honom.
absolut att alla har olika smaker och alla behöver inte tycka min hall är fin, men det är så typiskt med att vara svensk har man en åsikt så ska man säga det oavsett hur det kan påverka andra. jag fick kommentarer som

- usch det där ser precis ut som entrén på ett sjukhus/tandläkarmottagning ( har nog 50 stycken lika dana såna kommentarer )

- fy vad avskalat, men det är väl också en stil.

- väntrum på något kommunalt

- entrén på en pastormottagning

- där skulle jag vilja släppa lös mina 4 hundar för att se hur dreglet på spegeln ser ut och hur många repor det blir i golvet

Alltså vem säger så ens? och vad är det frågan om, detta är bara en rad av några få elaka kommentarer som jag fick. Det är många som har anmält kommentarer för att dem varit så grova & jag tackar att mitt bland alla idiotier så finns det små änglar! Fy för sånthär vuxna människor ha?

En tant skrev att plastblomman jag har är ok men inte ljusstaken, för det första är det ingen plastblomma utan en helt levande jävla växt! jag fick även kommentarer om att ” oj där hade jag halkat ” ???!! What ??!!


ja juste, fick även kommentarer som 

- det där ser inte ut som ett hem 

- inte hem trevligt någonstans 

- jag fryser bara jag ser på bilden ​

Tappat tron på mänskligheten totalt.. men det är fine, har ni så snygga väntrum på eran vårdcentraler så är väl det bra då! Tack för mig, är grymt stolt över våran hall!


Gillar

Kommentarer

Natascha,
Såg bilden du la upp, älskart(!) den.
natascha.bloggplatsen.se
Annaasvensson
Annaasvensson,
Tack!! 😍😍
nouw.com/annaasvensson
Popprinsessan,
Jag har aldrig förstått folk som orkar kommentera negativt. Barnen har fått lära sig på förskolan att har man inget snällt att säga behöver man inte säga något alls. Jag förstår det bara inte! Man behöver ju inte ha samma smak men kan ju ändå säga något trevligt. Usch och fy och heja dig!
www.popprinsessan.se
Annaasvensson
Annaasvensson,
Nä precis, hur kommenterar dessa personer andras selfies då är frågan? Nä usch för såna personer.
nouw.com/annaasvensson
Annaasvensson
Annaasvensson,
Nä precis, hur kommenterar dessa personer andras selfies då är frågan? Nä usch för såna personer.
nouw.com/annaasvensson
Fnulan,
Nämen, va? På riktigt, jäkla nötter. Man behöver inte ha samma smak som andra men att vara elak är inte okej.... GRRRRR släpp in mig i den gruppen så ska jag köra över dom....
www.fnulan.se
Annaasvensson
Annaasvensson,
Nej jag håller med dig :/
nouw.com/annaasvensson
Mirre,
Håller helt med dig om stilrent och avskalat och vi har också grönt, grått och de färgerna i vårt vardagsrum =D
sweetwords.se
Annaasvensson
Annaasvensson,
Grönt är fint 😊
nouw.com/annaasvensson
Amandizan
Amandizan,
Jag tycker eran hall är så snygg och att människor kan skriva såna kommentarer man blir ju rädd 😩
nouw.com/amandizan
Annaasvensson
Annaasvensson,
Ja verkligen :/
nouw.com/annaasvensson
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Er hall är ju snygg ju . Vilka vidriga människor
nouw.com/2barnsmammaochfru
Annaasvensson
Annaasvensson,
amanda,
men wow vad du är duktig på att inreda ni ar det så jätte fint <3
amandiz.se
Annaasvensson
Annaasvensson,
Josie,
Vad fan, man slutar aldrig förvånas! Jag hade aldrig skrivit sådana elaka saker till någon utan anledning. Vad spelar det för roll att de tycker det? Vem fan bryr sig? Så onödigt att kommentera om man egentligen inte har något att säga. För deras negativa åsikter kan väl knappast räknas som "något att säga", det är bara onödigt. 🙈

Kan tillägga att jag förstår helt hur du tänker, garderoberna är supersmarta (älskar sådana med speglar), och jag gillar också stilrent. Jag tycker att det är jättefint! Nu har jag dock en 3-åring så det hade aldrig kunnat vara sådär fint (det ligger alltid leksaker i hallen och man orkar / hinner inte alltid ens hänga upp allting), men det verkligen snyggt och stilrent. När du hittar tavlor blir det perfekt! 😀👍🏻
nouw.com/josie
Annaasvensson
Annaasvensson,
Nej verkligen men vi i Sverige ska ju alltid ha en åsikt om allt oavsett om den är elak eller inte, " man får tycka och tänka som man vill " därför tror man att man har rätten att klanka ner på andra tyvär 😒

haha nej då blir det inte lätt kan jag säga! sen är det klart att min hall också är lite stökig ibland. Tack så mycket 😍
nouw.com/annaasvensson
Sandifighter,
Det finns folk till allt och avundsjukan får människof att säga vad som, ingen hade tordas säga så till dig, men bakom skärmen är allt tillåtet tydligen.
Snyggt tycker jag ❤
sandifighter.se
Annaasvensson
Annaasvensson,
Yela,
Vännen jag såg ditt inlägg men inte kommentarerna, har tidigare också varit med i den gruppen men valde att lämna. Det är såå otroligt mycket hat i den gruppen! Har publicerat bilder på vårt hem också där men folk tappar det helt. Fått så sjukt mycket hat där, kunde Inte publicera en bild utan att de satte igång med sina hemska kommentarer, det är vidrigt hur folk beter sig och admin i gruppen bryr sig inte alls❤️ Jag blev uthängd, utskrattad och påhoppad men admin gjorde ingenting.
Ditt hem är magiskt vackert & dessa bittra människor är helt säkert avundsjuka och kan inte må bra i sig själv. Tipsar om gruppen Inredning, heminredning & inspiration där man alltid blir bemött fint tillskillnad från inredning & bygg❤️ Admin i den gruppen är också toppen!
yela.se
Annaasvensson
Annaasvensson,
Det är verkligen inte okej att bli uthängd och att göra narr av som jag såg dem gjorde med dig, det är bara så vidrigt Och jag spyr på det 🤮🤮
tycker för övrigt att ditt hem är goals och du är en queen på att inreda!
tack vännen ❤️
nouw.com/annaasvensson