Header

Det var ett tag sen jag visade hur mitt rum ser ut. Har fixat iordning det en del efter jul. Har en fåtölj, ny matta, nya gardiner och ett litet bord. Det har blivit så himla ljust och fräscht. Precis så jag vill ha det! Vet inte riktigt vad nästa steg i fixandet är. Skulle vilja ha min dörr vit så det kan ju vara det i sådana fall. Är det något ni undrar över vart det kommer ifrån är det bara att kommentera!

Hoppas ni tyckte om inlägget. Har vart borta ett väldigt långt tag men tycker det är kul att kika in här ibland. Ha det bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Denna dagen har rullat förbi snabbt. Jag mötte upp Linnea och Julia i stan för att äta. Vi åt på Brooklyn burger och det var väldigt gott faktiskt. Åkte sedan hem och kollade vidare på serien girlboss. Har inte gjort så mycket mer än det. Har inga mer planer för denna veckan. Hoppas i alla fall att ni har en trevlig vecka och så hörs vi!

Likes

Comments

Blus- Gina Tricot// Jeans- Bikbok

I måndags bjöd jag över mina fina vänner på en liten brunch. Vi lagade den ihop och så avnjöt vi den. Det var pannkakor, bröd, bacon och ost osv. Det var både mysigt och underbart gott!

Likes

Comments

Fortsätter att berätta lite om trippen till Nässjö. Vi gick till spat och hänge där i några timmar innan vi gick tillbaka till rummet. Vi fixade iordning oss och drack lite bubbel. Vi gick sedan ner för att äta en tre rätters middag. Det var blandar med mat och kanske inte riktigt föll mig i smaken. Men efterrätten var god i alla fall.

Likes

Comments

På höstlovet så åkte jag, mamma, Linnea och Ingela iväg på ett litet get-away till ett spa i Nässjö. När vi kom dit så bestämde vi oss att gå ut på kullerstensgatorna och spana in Nässjö. Det var ganska få saker men mycket fina inredningsbutiker fanns det.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Här har vi två höstinspirerade outfits. Gjorde både collagen på polyvore där jag har gjort några collage tidigare. Försökte tagga liknande produkter men ack va det var svårt. Försökte mitt bästa och vill man kolla vilka produkter det är precis så rekommenderar jag att gå in på min polyvoresida så hittar ni alla korrekta länkar där!

Likes

Comments

God kväll! Sitter för stunden och målar mina naglar samtidigt som jag lyssnar lite på akustiska favoriter. Närvarande här har jag inte varit och närvarande kommer jag nog inte bli på ett tag. Vet inte om jag ska bara sluta eller om jag finner intresset igen. Typ det som jag har skrivit i de senaste typ 7 inläggen. Men jag mår bra, livet som 18-åring rullar på och fortsätter framåt.
Ses

Likes

Comments

Liknande bilder men redigerade på olika sätt. Jag tycker att man kan förändra en bilds hela känsla och uttryck bara genom hur man redigerar den. Om man väljer ljusa och starka färger eller mörka och "lugna" färger. Måste bara känna att det var så himla skönt att knyta på sig skorna och ta med kameran ut. Skönt att bara gå runt och fota och tänka.

Likes

Comments