mina muppar till vänner! ;)

​Nu är det så att jag har två muppar till kompisar som vill att jag bloggar om dom haha, jadå vad ska jag skriva om er! kan ju börja med att det här inlägget kommer handla om två killar, den ena heter stoffe och den andra heter Marcus. 

Vi tar en i taget så börjar med Marcus, honom har jag känt sen fyra år tillbaka och vi kom varandra väldigt nära, han var som en bror för mig. han ställde alltid upp vilken tid på dygnet det än var. vi hade det alltid lika kul också, mycket skratt. sen tappade vi tyvärr kontakten lite vilket var sjukt tråkigt.. men nu på sista tiden så har vi fått tillbaka den fina kontakten vi hade och det är så sjukt skönt! Han är verkligen en kompis man inte vill förlora för han är nog den snällaste och omtänksammaste människan på denna gjord. En broder från en annan moder!

Nu är det stoffes tur! Honom har jag kanske känt sen 2 och ett halv år tillbaka om det inte är 3 år till och med, när jag lärde känna honom så hade han det ganska tuft med olika saker och då fanns jag där för honom och stötta det. tror det var på det sättet vi fick så pass bra kontakt, det var inte bara jag som fanns där för honom utan han fanns för mig lika mycket! han är så sjukt snäll och vi hade det alltid kul vi också. Men sen blev det lite för mycket så han var tvungen att flytta från nora ett tag, vilket var jätte jobbigt för oss som var nära honom. det blev mycket saknad omkring honom. Efter några månader kom han tillbaka till nora och då fick vi inte alls samma kontakt som innan. men i torsdags kväll så träffades jag och stoffe igen och då pratade vi om allt som hade hänt och det var sjukt skönt, så nu får vi hålla tummarna på att vi får tillbaka samma kontakt som innan allt hände för den här killen är verkligen guld värld!

Massa kärlek till er två killar!! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229