1- Grävlingar är min största rädsla, vågar knappt gå ut på kvällen haha.

2- Jag är sjukt rädd för att bli sårad av mina nära och kära vilket jag har vart med om många gånger.

3- Döden är nått jag också är rädd för, vad händer när man dör? kommer det göra ont eller kommer det bli en lättnad? Finns så många frågor men inga svar..

4- Jag tror på spöken, det är lite läskigt :O

5- spindlar är läskiga, usch när man tänker på ordet spindlar så kryper det i hela kroppen!

Likes

Comments

Ligger i soffan och segar, finns verkligen ingenting att göra i Nora för alla är så tråkiga och ska sova så tidigt jämt.. Kom iallafall hem från gymmet för ett tag sen så har duschat och tagit på mig pjamas hihi, mys! Det är så sjukt skönt att jag har kommit igång med gymmandet igen, får bli beach 2016 haha. Nu ska jag ta och kolla på ett avsnitt av vamper diaries, hööörs då älskade läsare!

Likes

Comments

​Jag går första året på Virginska gymnasiet i örebro på frisör linjen, det är riktigt kul och intressant. Jag har haft det ganska svårt med att komma iväg till skolan nu på sista tiden för att jag har lite problem med magen men det håller vi på att utreder nu vad det kan vara. Så jag har halkat efter en hel del, men som tur är så kunde jag ta igen det efter sommarlovet när jag börjar tvåan. Virginska gymnasiet är också en väldigt bra skola med många bra lärare, man lär sig alltså mycket saker ganska fort. under första året har vi hunnit lärt oss hur man klipper dom 4 klippsätten, hur man permanentar, rullar hår, olika håruppsättningar och sen har vi även fått börja färga hår, slinga, färga ögonbryn och ögonfransar. 

Jag valde just friar yrket för att jag har velat blivit frisör under en längre tid, har alltid tyckt att det vart intressant och kul att hålla på att klippa. redan när jag var liten så klippte jag alla mina dockor jag hade och sen börja jag klippa några vänner ibland. 

Likes

Comments

Ni kanske undrar varför jag vart frånvarande på bloggen över helgen, men det är för att jag har vart i Värmland hos min pojkvän där jag inte haft någon tillgång till något internet.. Men nu är jag på banan igen! Ville bara ha det sagt så ni vet att jag lever och inte tänker ge upp bloggandet igen!:)

Likes

Comments

Här är dom grejerna i min sminkväska jag använder dagligen, finns lite annat som Jag bara använder ibland så kände inte att jag behövde ta med det! Men ni måste ju hålla med om att min sminkväska är söt hihi😘

Likes

Comments

Vampire diaries är en sjukt bra serie, den rekommenderar jag verkligen! Det handlar om en dubbelgångare som heter Elina, som blir förälskad i en kille som heter Stefan som visar sig vara vampyr. Stefan har också en bror som heter Damon som blir förälskad i Elina och det blir en massa drama mellan bröderna. Det visar sig också att det finns andra övernaturliga varelser som tex häxor och varulvar. Dom förlorar även många vänner och familjemedlemmar pågrund av all drama som är i staden! Så det är en alltså en serie som är mycket drama i och den är väldigt spännande samtidigt som det är mycket romantik i!

Sons Of Anarchy är en sjukt bra serie som jag också rekommenderar, det är faktiskt den bästa serien jag sett än så länge! Det handlar om ett motorcykel gäng, där dom får mycket problem med fiender och deras affärer går inte bra alls. Killen som är huvudpersonen heter Jax och försöker göra allt för att klubben ska gå bra, under den tuffa tiden klubben har så blir hans fru mördad och massa andra nära och kära dör. Han beslutar sig för att göra hela staden fri från all våld, vilket han lyckas med. Sen tänker jag inte avsluta slutet men kan lova att man måste ha papper brevid om man är känslig💋

Likes

Comments

Idag fick det bli en hemmadag från skolan, för jag kunde som vanligt inte sova någonting inatt plus att jag hade dunkande huvudvärk när jag vaknade.. Så bad mamma sjukanmäla mig, sov ett tag till och nu har huvudvärken släppt iallafall. Så jag passade på att gå en promenad med min lilla vovve och nu sitter jag i soffan och Tänkte slå på ett avsnitt av vampire diares, så får vi se vad som händer senare!

Likes

Comments