Gud vad längesen jag skrev här. Hänt så himla
himla mycket. Vart ska jag börja? Haha.

Jag och min pojkvän beslutade om att vi skulle flytta hem till Norrland, då situationen i Stockholm inte var hållbar, sad but true. Vi ville så gärna vara kvar då vi trivdes så himla bra. Man får anpassa sig efter situationen helt enkelt. Och det tycket jag att vi har gjort bra. Blev en himla omställning då jag flyttade till Stockholm, att lämna en liten by med 250 invånare, till en stor stad. Så tyckte jag att jag tog omställningen mer än förväntat bra då min pojkvän var där redan. Så valet var självklart som ni kanske förstår! Det jag lämnade bakom mig, min familj och släkt. Som öppnade både sina dörrar och armar när jag flyttade tillbaka. Och det är jag evigt tacksam för. Det mottagandet, den kärleken som jag möttes av var enorm. Men det har varit en berg och dalbana, det blev ännu en omställning. Då jag kom hem till byn som jag ville komma bort ifrån!

Men nu, verkar jag hamna rätt i både mitt liv och det jag vill göra. Men jag hade inte klarat det utan min pojkvän!

Ni ska få följa med på min resa, i gott och ont. En mer inblick i min vardag och mer där till!

Är så glad att jag har fått träffat Lilly mer, min pojkväns brors, barn.. Som är så otroligt söt och har verkligen tagit mitt hjärta med storm. Älskade lillfia ♡

Även fått mer kontakt med min absolut bästa vän och hennes barn. Och det betyder mest tror jag ♡ För den människan står mig närmast hjärtat. Och kommer alltid att göra!

Det finns så många jag skulle vilja tacka, lyfta upp. Family first, always. Jag vill främst tacka min mamma, pappa och lillebror, som alltid har har funnits där

Likes

Comments

Älskar denna jacka från Stadium.
HÄR hittar ni den!

Likes

Comments

Hej! Hoppas ni har haft en bra dag. För det har jag nämligen haft. Förseningar i morse pågrund av trafiken. Men inte lika farligt som igår. Bussarna gick som dom skulle i eftermiddag också. (Vissa linjer är fortfarande indragna) Min linje var inte drabbad. LYCKLIG! Vi har fått så himla mycket snö på våran gård, blir många Snögubbar framöver. Kom hem för någon timme sedan, plockat lite här och var. Ska göra mig en kopp Te. Vi kanske hörs senare!

Ha en fortsatt fin kväll!

Likes

Comments

Godmorgon! Bättre förutsättningar idag med att ta sig fram i denna trafik. Skönt! Sitter just nu på bussen påväg till jobbet.

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Vilket helvete jag har haft sen jag slutade jobbet. Och inte bara jag. Alla som åker kommunalt och bil i Stockholm. Började med att jag kom 1 timme försent i morse. Pågrund av vädret såklart. Aldrig sett så mycket snö i denna stad. Helt sjukt! När jag skulle åka hem så var alla busslinjer indragna. Fick ta Tunnelbanan till Tekniska ihopp om att Roslagsbanan går som den ska. Men icke. Det var meningen att jag skulle byta i Djursholms Ösby. Till Näsbypark. Väl på perrongen så kommer beskedet "Hela Näsbyparks linje är indragen pågrund av att en kontakt ledning har gått av. Jag tänkte, shit vad gör jag? Tar 2 timmar och gå därifrån, hem! Så en promenad i detta väder fanns inte ens på kartan. Ringde mamma i ren panik. Haha! (Mamma är alltid bäst och prata med i nödsituationer) Hade 2 procent på telefonen. Försökte ringa en Taxi. Omöjligt och komma fram. Min telefon dog. Jag kände att jag ville dö. Men så kom en räddande ängel rullandes i bil och hade en plats över till Näsbypark. För hon skulle hämta sin man vid perrongen och visste om detta felet. Jag satte mig i bilen, vi pratade lite smått, hon var också från Norrland. Det var lite roligt! Jag tackade så mycket såklart. Och det är såna här lägen man känner hopp om mänskligheten, vilka fantastiska människor det kan finnas. Mer kärlek åt folket.

Dagen i sig har varit bra och relativ lugn. Kom hem för en stund sedan. En dusch, och lite mat i magen kommer och sitta mer än bra. Sen blir det serie och SOVA. Haha! Hoppas ni har haft en bra dag!

Ni ser ju? Helt galet.

Likes

Comments

Hej er! Hur mår ni? Ännu en arbetsdag till ända. Fast det var längesedan jag slutade. Haha! I morgon får jag sovmorgon. Hur skönt? Älskar och få sova på mornarna. Världens kaos i trafiken idag, halka och snö. Ingen bra kombination! Men hem kom jag efter mycket om och men! Lagade mat, Spaghetti och Köttfärssås. Så gott! Nu ska jag göra mig en kopp te och kika i nya H&M katalogen som jag fick hem idag.

Ha en fortsatt fin kväll!

Bilder från idag!

Likes

Comments

God kväll! Hoppas ni har haft en fin dag. Rivstartade denna vecka med ett 08:00-16:30 pass. Alltid skönt och "komma igång" med veckorna. Det är fortfarande alldeles vitt på backen och idag har det snöat betydligt mer. Hoppas den är här för att stanna bara, haha! Kom hem, gjorde middag. Hamburgare! Enkelt och gott. Orkar inte göra något avancerat efter en arbetsdag.

Har precis tagit mig en lång dusch, gjort Te och nu blir det Serie.

Såhär tänker jag varje morgon...

Likes

Comments