Sillen skit


Idag var inte min dag
Jag var sååååå himla trött
Började med rensning utav massa leksaker, soptippen och lite sånt..

Jag skulle möta upp en tjej för att ge henne lite små barnkläder som dom sedan skulle sälja i en butik.. Jag ställde mej snett jämte en utfart ifrån en fastighet o gick ut snabbt ur bilen o pratade med tjejen bakom bilen o hörde PANG!
Hlveteeee.. Där körde en stressad gubbe på Mikaels Volvo.. Fan fan fan kände jag, varför ställde ja mig just här? Varför gick ja ur bilen?
Vi tog bilder på varandras körkort och sa att vi får lösa med med f-bolagen i värsta fall..

Jag skickade bilden på mannens körkort till Mikael då min mobil är lite knas och skrev till honom att hans bil blev påkörd av hans bil o att ja kommer nu.. Sen dog min kassa mobil
När ja kom hem så gick han runt som den argaste mannen man kan tänka sig o skrek på mig som om ja dödat hans pappa ungefär.. Så ledsen blev jag.. Som att det var med flit?

Jag hade då putsat av bilen med jackan o sett att de inte var NåGOnting alls inprincip och han sa att han skulle åka till sina päron o putsa åå bilen.. Nej snälla ja mår redan dåligt över det sa jag o ville undanhålla detta för hans päron.. Men då hade han redan ringt sin mamma o berättat detta OCh ringt mannen på körkorten och frågat vad som hänt!???
Varför?
Varför kan inte jag få komma hem o berätta det själv först och visa bilen o bestämma vem som ska få veta detta?
Nu skriver jag ut detta för jag är såååååå trött på att alla alltid får veta allt jag gör innan jag ens får förklara mig! Därför måste jag få skriva ut saker jag med!

Jag blev vansinnig och ville bara försvinna.. Det var ju ingenting alls när man väl putsade lite de va ytligt smuts?!

Igår när vi var o shoppade så parkerade m för nära en pelare o lyckades öppna sin bagage lucka o orsaka en riktig reva men tror ni att han ringde o sa det till sina päron? Att han gjort fel? Nä! Men när jag gör fel ska de firas Me tårta


Jag tröttnar på att vara svarta fåret i familjen som är typ "klanten"
Den sura
Den som drar iväg..?
Men att han kan jobba 12h om dagen o sen inte orkar Me ngt mer det är helt okej..?
Vissa dagar vill man bara försvinna? Långt bort

♥ 𝒜𝓃𝓃𝒾𝓏

Gillar

Kommentarer