LER

Jag ler fortfarande efter gårdagen!
Vi var hos Frida och drack innan vi gick ner till staden.. 5 fnittriga klasskamrater som hade väldigt mycket minnen ihop! <3
Okej att jag staplade runt i mina höga skor men guuuud så kul... Först stod vi i kön till Grand men vi bestämde oss för att kika in Borås nyaste klubb som ligger vid gamla posten i stan.. Minns inte namnet dock!

Där vad det mest speciellt folk, killarna hade längre hår än tjejerna och skakade huvet till RNB? Kändes inte som våran stil haha.. Jag och Frida bestämde oss för Grand och precis när vi klev ur klubben kommer en limmo och folket i ba "HOPPA In" vi gjorde de och åkte till Grand! Haha folk kollade endel när vi klev ur limmon in i kön till några ramdoms :)

Väl inne på grand träffade vi massa vänner och dansade som bara den, helt galna var vi!! Det var bra skumma folk där med när vi skulle beställa vatten så ville ju alla bjuda på drinkar för dom trodde la inte vi hade råd själva sen när man sa nejtack blev dom nästan lite irriterade och tänkte la vilken rådiss att inte ens få bjuda på en drink haha!

Precis innan vi skulle gå dansade vi och stördade oss och då kom en gubbe i pappas ålder och vägrade låta oss va haha så himla jobbig gubbe men till slut Pötte en kompis bort honom lite markerande! :)
♥ 𝒜𝓃𝓃𝒾𝓏

Gillar

Kommentarer

Guest
Guest,
Åhh vad roligt vi hade, du är helt underbar!! Det måste vi göra snart igen ;)
AnnaAlgotsson
AnnaAlgotsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229