Jag spyr!

Vad är det för fel på endel killar :(
Ni sårar den ena efter den andra!
Stackars tjejer som knappt vill gå upp ur sängen p.g.a kärlek och besvikelser!


Ena har dejtar en kille i månader som sedan säger att han bara vill vara myskompis/Kk när hon gjort klart för honom ifrån början att hon INTE ville bli något sånt?! Han sa till henne att han var kär i henne och de lät som om de skulle blivit något sen ifrån ingenstans så ville han inte ses mer för att hon ifrågasatte vart deras relation skulle leda?! Hallå eller?

En vän träffade en kille som hon var med och myste och han visade tendens för svartsjuka och var jättemysig och så.. Men han HDR naturligtvis tjej? Så bestämde som inprincip att träffas igen och han lät intresserad som bara den.. Så får man höra att han snart ska ha barn med sin tjej???? Bra kille!!

Mest synd är det väl om tjejen som vart tillsammans med en kille fram och tillbaka och blivit så fruktansvärt nedvärderad ang både sin kropp och sitt fina sätt att vara.. Jobbigt att aldrig kunna släppa någon som faktiskt är elak!

Sen ett tips till er killar.. Vi tjejer (många tjejer) gillar äkta kärlek, inte prylar och skit utan kärlek som visas utåt.. Att ni står för vad ni känner för tjejen är det viktigaste och något ni kommer långt på! Tycker ni att tjejen är fin SÄG DE! Alla människor har ett viss behov utav bekräftelse :) var snälla mot varandra snart är det JUL


♥ 𝒜𝓃𝓃𝒾𝓏

Gillar

Kommentarer