Gårdagens

Igår var en bra man kämpig dag.
Man jobbade på, tränade, myste med lilleman
Och kollade på Gift vid första ögonkastet..
Tycker det är spännande o lärorikt att veta lite om relationer..
Igår sa en utav ledarna i programmet en sak som fick mig att tänka en centimeter längre
Världen idag går ut på att förbättra o förbättra.. man suktar helatiden efter att bli bättre o bättre och visa utåt hur bra allt är och gör varandra avundsjuka
Något vi glömmer av är att erkänna att alla har svackor, alla har störmoment i livet o retar sig på något Me sig själv men alla vågar inte erkänna det!

Man har förväntningar om ett förhållande i sagornas värld dör man bara lyssnar på varandra, aldrig ifrågasätter, alltid är sugna på samma saker, att man alltid ska tycka att sin partner är den snyggaste o snällaste människan man träffat.. men det är bara en fantasi
Det är så lätt att se utanför sin egna Värld o hamna i någon slags dröm om en saga där allt bara är bra och en partner alltid är pigg, snygg och snäll..
Man går fort vidare o letar efter något bättre utan att se sina brister, sig själv i spegeln och man suktar helatiden efter något som man väldigt sällan finner!
Det är en värld som är lite FÖR likt den i sagorna
Leta efter någon som uppskattar dina brister, respekterar dig för den du är idag och som stöttar dig i alla beslut du vill ta!
Kärlek är till för att kämpas för annars hade sen inte vart spännande alls!

♥ 𝒜𝓃𝓃𝒾𝓏
  • Nära Borås

Gillar

Kommentarer