En bra pappa

Jag är så glad att jag växt upp med en sån mysig pappa..Han är fortfarande mysig och snäll men han gjorde mycket för min uppväxt
Alltid hittade han på spännande saker och nattade oss alla barnen med sagor och sång i lugn och ro! Det borde alla pappor göra..

Vilja Ta NAttningen utav sina barn.. ?
Speciellt om pappan jobbar över/ inte är med alls på mornarna.. Man vill väl träffa sina barn i harmoni ett par timmar om dagen? Kan inte förstå att man bråkar om vem som ska umgås med sina barn?
Skaffa inte barn om det är så jobbigt att finnas där för dom då!
Man är ju 2 i ett förhållande och ska avlasta varandra för att orka.. Vore det inte så skulle nog det nog finnas sätt att bli gravida på ensamma, man skulle nog inte behöva vara 2 för att bli det!

Jag kan gråta floder i min ensamhet när jag känner mig ensam, slut, övergiven.. Då tänker jag på de som längtar hem till sina familjer.. Som ber om egentid med sina barn, som vill ha rutiner med barnen så att dom vet vad som gäller och på så vis blir trygga!
Vi hade rutiner (som barn), vi hade en familj som avlastade varandra, vi hade en pappa som alltid fanns där..

Glöm inte att är man 2 vuxna i ett förhållande med barn inblandat så ska det märkas..
Man ska hjälpas åt..!
Det finns folk där ute som drömmer om att få lägga ett barn/somna med de vackra små skapelserna i famnen och vill göra om all energi till den positiva..

♥ 𝒜𝓃𝓃𝒾𝓏

Gillar

Kommentarer