Efterklok var ordet...

Om jag ska beskriva mig själv med ett ord så måste jag säga SNÄLL.

Jag är en snäll människa!
Men min sämsta egenskap är verkligen att jag är för snäll och att jag måste jobba på min självkänsla..

Jag kan verka lite små kaxig och ha lätt för allt men jag avskyr kritik, bråk och gap.
Jag vill att alla ska vara nöjda och ställer gärna upp någon gång för alla jag kommit nära.
Enda tråkiga är att folk sätter det som rutin att man alltid ska vara FÖR snäll.

Att man ska bjuda på små påfyllningar med fransarna, ställa upp med pengar, låna ut saker och nästintill ge bort sitt liv till andra..
Jag vill välja tillfällena då jag tycker folk är värda min tid, mina pengar och mitt jobb
Jag vill välja tiden då jag ska sidosätta mina egna barn för att ge bort min tid och "sätta dit några fransar" gratis?

Det är som sagt lätt att vara efterklok och det enda jag kan göra är att ändra på mig själv och se hur många som förstår att jag också kämpar för att överleva..

För över ett år sedan GAV jag bort
vårat hus till barnens pappa så att mina barn kunde få bo kvar i det med honom och han hade nära till sina föräldrar. Jag skrev över det till honom rakt av, lämnade kvar allt och började tomhänt ett nytt liv där allt i mitt nya hem skulle vara mitt!

Allting kändes bra tills NU
Jag bor bra, jobbar lagom, överlever och lever ett halvlyxigt liv enligt mig!

Men nu ska mitt boende ut på marknaden och jag är helt säker på att jag inte kan köpa loss detta själv då jag sagt upp min fasta anställning i våras och inte har pengar till kontantinsatsen
Så nu när livet började kännas grymt måste jag leta efter en stor lägenhet där barnen ska trivas, jag kan jobba hemifrån och det måste ligga barnvänligt då jag inte vill att mina barn sk behöva flytta igen förrän jag bestämmer mig för att bo ihop med någon igen!

Mitt i denna
röra och dessa tankar har jag min barnvecka och en del kunder för att klara av att överleva.. min stora son vill hellre vara i huset hos pappa där han kan leka ute fritt. Jag förstår honomsen , läget var helt perfekt för harmoni och lyckliga lekande barn och där kunde dom gapa och stoja bäst dom ville..
Sen börjar mina sms som kommer varje vecka, --hej kan du fransa mig gratis?!,
det är inte så mycket att fylla på och de är ju ändå så nyss ja gjorde dom så du borde bjuda på det.

Här sitter jag, världens mest lyckligt lottade mamma, världens mest lyckliga egenföretagare, världens mest lyckliga tjej till en fantastisk kille och kliar mig i huvudet och tänker
Nu är det slut på att vara FÖR snäll, snäll ska jag alltid vara med för snäll har inte gett mig någonting just nu.. jag har gett bort för mycket och står snart bolös, fattigare och jobbar gratis för någon annans skull..

Nu måste jag lösa det här, jag kommer lösa dethär på något sätt!
Ibland måste man vara lite "ego" och om ni inte känner igen mig så är det för att jag måste börja skärpa mig.. jag måste tänka på mig och barnens framtid nu, nu måste vi börja planera för den och inte leva i en liten drömvärld där verkligheten kommer ikapp!

♥ 𝒜𝓃𝓃𝒾𝓏

Gillar

Kommentarer