Detta händer nu..

Godmorgon guldvivor!
Som ni förstår så är det lite svårt att hinna med bloggen just nu.
Även ifall jag älskar att skriva det ändå det är så roligt att gå tillbaka och kolla alla underbara bilder, känslor man haft förr mm så får jag oftast prioritera det viktigaste för familjen ☺️

Jag tror att jag lyckats köpa det mesta inför den kommande lilla bebisen. Det är verkligen mer än vad man tror och smakar det så kostar det. Nu finns här Lite kläder olika storlekar, Filtar, babynest, gosisar, nappar, flaskor, blöjor, amningskuddar, babysitters, babynest, säng, myspöl, ersättnings maskin mm..

Jag känner mig förberedd!
Det är skönt att slippa åka i panik när bebis har kommit för att det saknas något som kan underlätta vardagen. Man vet ju aldrig om man får en väldigt missnöjd bebis som kräver 100 fokus..

På barnfria veckor brukar jag unna mig lite skönhets fixa om det behövs vill säga! Kanske går man och fixar utväxten, byter färg på naglarna, smörja in kroppen med lite brun utan sol.. Fyller på fransförlängningen lite eller bara tar en sovmorgon.

Denna veckan är även den veckan då man tvättar runt 20 maskiner tvätt, Viker iordning garderoberna, Ser till att allt finns ganska lätt tillgängligt när barnen väl är här så att man kan umgås på ett lite enklare sätt än bara massa små tjafs om saker som inte behöver bli ett tjafs alls.

Jag kan visa lite sen av allt sött jag ordnat till bebis och berätta Vilka namn som ligger närmast hjärtat.

Nya fransar och ny färg på naglarna 👏🏻

♥ 𝒜𝓃𝓃𝒾𝓏

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229