Det var okej

Tjänare
Igår var en cool dag
Även ifall jag blev lite stressad utav mina Goa tjej kompisar att vi skulle skynda oss iväg o gå ut o ha kul här i Borås på "stämpla ut"
Kändes som man knappt han få på sig innan taxin stod utanför..

Jag var så nära på att inte gå för jag var så otroligt ledsen

Hur mycket man än drack så fick man inget rus och jag ville mer ha kärlek än bekräftelse för jag vet att jag inte är ful! Men kärlek får man ju utav sina vänner<3


Vi åkte till stämpla ut och kom in i VIP fastän det var stängt i insläppet så de kändes ändå najs.. väl där inne var det en liten altan där vi stod mest o pratade över ett glas rosé i den härliga kvälls solen.. vi drog vidare o stökade loss på stan och det vimlade av kul folk o lie nya människor som blev ens vänner! Det blev lite skaka rumpa men jg pratade mest med folk och lyssnade på deras story och drog min egen och fick klart för mig att knappt någon varit i en ralation utan missförstånd och svartsjuka och att många dumpar för att dom är rädda att bli dumpade när svartsjukan väl är om hörnet.. varför är man svartsjuk om man känner tillit, eller om man känner tillit kan man vara svartsjuk ändå? Jag vet inte, vad tror ni?


Många förvånades förr över hur lite svartsjuk och obrydd jag var förr men nu vet jag inte riktigt varför jag inte är exakt den samma :) jag brukar vara väldigt positiv o dela med mig utav energin ja har så att den nästan tar slut och jag är extremt givmild o kärleksfull men jag kan även få psykbryt o bli galet galet trött men det är väl mänskligt?


Det var iaf en lyckad kväll men galna saker som hände men det var iaf kul och jag uppskattar att jg blev ut jagad!

♥ 𝒜𝓃𝓃𝒾𝓏
  • Nära Borås

Gillar

Kommentarer