Bröst igen?!


Efter att ha stört mig lite på mina bröst ända sen jag fick dom valde jag att efter barn nr 2 rätta till det som störde mig!

Jag har saknat mina vanliga stora bröst som jag "blev av med" när jag födde min första son och gjorde fel modell mot vad jag tänkt i huvudet ..

Vid min första operation la jag i 300 och det vart mest som 2 frallor/bollar där nere men blev aldrig den klyftan som jag hade förut:


Detta är INNAN jag fick barn:

Gick aldrig till de där bröstiga jag gillade så nu när min minsta son är 8 månader kände jag att det var dags! Jag fick ett bra pris och litar till 100% på Dr Fredrik så de var bara att köra på!

Den 27/8 åkte jag till Göteborg klinik 34
Blev varmt välkomnad utav en sköterska som visade mig till "mitt rum" och gav mig lite olika tabletter, ett glas is vatten och några tidningar!
Lugnaste stunden i mitt liv typ ;)

Strax innan det var dags för operation så fick jag dropp i båda armvecken och fick gå med till Dr Fredrik och gå igenom storlek, mina önskningar och ritade lite på mig..
Sen hoppade jag upp på en brits med ett skynke framför ansiktet och
Sen minns jag inget mer ;)

Jag vaknade upp 3h senare och de spände lika mycket som första gången.. 2h efter det åkte jag hem.. Snurrig, lycklig och en väldigt ta
jt topp om brösten

Återbesök om en vecka och jag HOPAS verkligen att jag blir nöjd!!!

♥ 𝒜𝓃𝓃𝒾𝓏

Gillar

Kommentarer