Besviken..

Klockan slår 00.00 och detta betyder att någon tänker på en.. Denna "någon" är inte den jag vill att det ska vara!

Jag slutar jobbet, åker hemåt och längtar efter sängen... Love drömmer lite och jag får kämpa mig upp STENTRÖTT ifrån min sköna varma Goa säng för det är bara jag som hör honom ALLTID! Klockan blir halv 6 och ett alarm ringer 2-3 ggr och jag vaknar till ordentligt men det är inte jag som ställt klockan, det är inte jag som börjar klockan 6...det slutar med att jag är yrvaken och försöker få upp en suris till jobbet... Han stannar kvar i den sköna sängen och är hemma i 2 dagar LEDIG och jag jobbar!

Till mitt ena jobb ska de tvättad, handlas och laga mat och även hem ska dessa sysslor göras... Jag vaknar upp och ska gå på toa, inget toapapper finns.. Jag ska ta mig en macka men osten är slut.. Jag behöver handla! Men jag handlade ju igår och frågade om det behövdes någon och då var svaret NEJ?

Jag ska jobba 7e dagen denna veckan nu och samma visa sker på morgonen idag.. Love vaknar, jag får gå upp för att jag börjar senast... Klockan ringer vid 6 men ingen orkar gå och jobba... Jag går upp och gör mig färdig för mitt jobb, skriver en lista över det som ska handlas och åker :(

När ska jag bara kunna komma hem och få serverad mat, allt är handlat, alla är glada för jag jobbar heltiden?
♥ 𝒜𝓃𝓃𝒾𝓏

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229