God morgon alla solstrålar!

Hoppas allt är bra med er, allt är bra med mig. Jag funderar verkligen på att börja blogga igen men jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om då. Mitt liv består inte av så värst mycket nu för tiden. Det är liksom inget nytt äventyr varje dag. Jag går is kolan, hänger med kompisar, ungås med min familj och tränar cheerleading. Det är hur mitt liv ser ut just nu.

Men nu är det äntligen påsklov, jag ska nog inte göra så mycket under detta lovet. Jag ska nog vara hemma kanske ut med mina kompisar någon dag men det är nog inte så mycket mer än det.

Det var allt för detta inlägget, här nere ser ni en bild på vår juluppvisning 2015

Puss// Anna❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!❤

Idag ska jag och min kompis Hannah till Emporia, detta är bland de få dagarna jag har gått ut denna veckan heheh.. Jag har varit väldig lat denna veckan.

Men det känns i alla fall skönt att gå ut lite. Odd molly öppnade igår på Emporia. Jag och Hannah har varit riktigt taggade på att Odd molly ska öppna.

Här nere ser ni en bil på mig och Hannah från när vi gick i 6:an. Det var allt nog allt jag hinner berätta för detta korta inlägget, ska gå ner till min buss snart.

Ha det bra så hörs vi, puss!// Anna❤

Likes

Comments

Hej! ❤

Det har gått snart ett år sedan jag bloggade.

Jag ber så hemsk mycket om ursäkt men under det detta året som jag inte har blogat på har det hänt mycket, jag har gått ut 6:an och går just nu sista terminen i 7:an.

Jag har tränat och tävlat i julecup och DM, på DM kom mitt lag Venus 3:a av tio lag, än idag kan inte vi fatta det, vi hade rätt så lätt gympa, lätta hopp men vi hade svåra stunt som ger de högsta poängen i vår klass och det gick ju bra, vi kom ju trots allt på en tredje plats.

Jag funderar på att börja blogga igen, blogga om min vardag och vad som händer i mitt liv.

Just nu har jag sportlov, under detta sportlovet har jag fått ett nytt rum vilket innebär att jag har fått flytta alla mina saker från det ena rummet till det andra. Jag har även försökt att plugga lite men det har inte gått så bra hehe...

Det var nog allt för detta inlägget, jag vet att det blev ett rätt så långt inlägg men hoppas att det inte gör något. Här nere ser ni en bild på en av mina närmaste vänner. 

Ni får ha det bra! Puss!/ Anna

Likes

Comments

Hej!❤

Jag vet att jag inte har bloggat på några dagar men jag har glömt bort det. Jag hoppas att det inte gör något.

Igår var jag med min kompis Zelda och då klarade jag flickis ( typ en bakåt volt ), vi hade jätte kul igår.

Imorgon ska jag åka till Lingvallen och jag ska vara där tills söndag så jag kanske inte hinner blogga, men om jag hinner kommer det nog bli från mobilen.

Idag kommer det nog inte hända så mycket, jag och min mamma ska åka och köpen en ny cykel som både jag och hon kan använda. Sen ska jag nog försöka få tag på en kompis och fråga om vi kan vara idag. Senare ikväll ska jag och min mamma på en husvisning för vi planerar att flytta, egentligen ska min pappa också följa med men han ska jobba då så min moster följer med istället för min pappa.

Det var nog allt för detta inlägget så ses vi i mitt nästa inlägg.

Puss//Anna❤

Likes

Comments

Hej❤

Igår var jag som sagt på bakken med Jacci, Hayal och Bella. Vi hade jätte kul och jag kom hem runt elva igår kväll och jag var jätte trött så jag kunde tyvärr inte blogga då.

Idag ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt. På onsdag ska jag nog vara med Zelda.

Nu i helgen så ska jag åka på en utbildning eftersom jag ska bli en tränare, så vi får se om jah hinner blogga då. Om jag hinner att blogga kommer jag nog blogga från min mobil.

Detta var allt för detta rätt så korta inlägget, hoppas ni gillade inlägget så hörs vi i min nästa.

Puss//Anna❤

Likes

Comments

Hej!❤

Jag skrev ju i mitt förra inlägg att jag skulle skriva ett inlägg igår kväll, men jag hann tyvärr inte med det för hela kvällen var jag hos min kusin och sen när jag kom hem så var klockan typ 11.

Men igår var jag på Emporia med min kompis Hannah, jag köpte ett par mjukis byxor från adidas, en kalender, en mugg och lite te, det var det jag köpte igår.

Idag ska jag åka till bakken med min bästis jacci och en barndoms kompis för jacci fyllde år igår, så vi ska fira henne idag. Det var ett tag sen jag var på bakken så det ska bli jätte kul.

Jag hoppas att jag kommer hinna göra ett inlägg ikväll om dagen men vi får se, hoppas ni gillade detta korta inlägg så hörs vi i min nästa.

Puss//Anna❤

Likes

Comments

Hej!❤

Nu är jag hemma från USA, det var jätte roligt att vara där, jag hälsade på min faster i Los Angeles och sen så åkte vi upp till min farbror i några dagar som bor i San Jose, jag var i USA i två veckor men nu är jag äntligen hemma, har saknat min pappa jätte mycket eftersom han inte kunde följa med.

Jag vet att jag inte har varit så aktiv på min blogg de senaste månaderna men nu ska jag försöka vara så aktiv jag kan. Så jag hoppas att ni kommer gilla min blogg eftersom jag kommer vara mer aktiv nu.

Idag så ska jag vara med min kompis Hannah och vi ska åka till emporia och äta lunch där och gå runt lite, egentligen så skulle jag vara med min kompis Jacci som faktisk fyller år idag men vi ska fira henne imorgon istället och då ska vi åka till bakken och vara där hela dagen.

Nu ska jag gå och fixa några saker innan jag åker men det kommer ett blogginlägg ikväll om min dag. Hoppas att ni gillade mitt inlägg så hörs vi i mitt nästa.

Puss//Anna❤

Likes

Comments

Hej❤

Det va jätte länge sen jag bloggade, men det va mycket med skolan och så och nu har jag sommarlov, i början av sommarlovet tänkte jag börja blogga igen men jag gjorde typ inget i början av lovet så jag sköt upp bloggandet lite. Just nu är jag faktiskt i USA, vilket har varit en dröm för mig jätte länge nu. Jag bor hos min faster men min mamma, min pappa kunde tyvärr inte följa med vilket jag är väldigt ledsen för men jag ringer honom varje dag, saknar honom jätte mycket. Det var allt för detta snabba inlägget så hörs vi i min nästa.

Kram//Anna❤

Likes

Comments

Hej❤

Det var ett tag sen som jag bloggade men det har varit mycket med skolan på sista tiden. Jag hade nationella prov i matte i torsdags och i tisdags. Det gick ganska bra tyckte jag. Men nu kan jag pusta ut och ta det lugnt men självklart ska jag ha läxor över lovet vilken inte gör mig så himla glad. Så mitt lov kommer bestå av att plugga och att vara med vänner. Jag ska inte göra så jätte mycket under lovet, har inte sy mycket att göra under lovet. Imorgon så ska jag hem till Carla efter min träning och vi ska fira hennes födelsedag. Det ska bli kul. Jag har inte så mycket mer att berätta, det var allt för detta inlägget.

Puss//Anna😘

Likes

Comments

Hej❤

Nu är jag hemma från Borås. DM är en upplevelse jag inte kommer glömma. Jag och mitt älskade lag capella kom på en fjärde plats av sju möjliga, vi blev glada men att komma på prispallen hade inte varit så dumt, men vi var jätte nöjda med vårt program som vi gjorde. Vi satte alla våra stunts, hopp, gymnastik och vår dans. Det var jätte kul att tävla i DM men nu har jag jätte ont i halsen för att jag skrek så mycket igår i ramsan och när vi hejda på andra lag ifrån min förening. Idag ska jag nog bara vara hemma och packa upp allting för när jag kom hem igår kväll gick jag och sov direkt typ sen ska jag nog också plugga, det är så här min söndag ser ut. Jag ska fixa min DM vlogg, han inte att filma så mycket på DM dagen, det var lite svårt att ta med sig mobilen överallt,men jag gjorde det bästa jag kunde. Har inte så mycket mer att berätta. Det var allt för detta inlägget.

Puss//Anna😘

Likes

Comments