Sjukling

Wow vilken dag det har varit... så lång och jobbig. Jag gick upp och tog en dusch när klockan ringde, skulle ju jobba idag. Fixade iordning mig och sen traskade jag iväg till jobbet i hopp om att det skulle bli bättre. När jag kom till jobbet kände jag mig spyfärdig. Verkligen spyfärdig.

Smsade gustaf så han kom o bytte av mig kl 12 så jag kunde gå hem, gick förbi akuten faktiskt för visste knappt var jag skulle ta vägen. Så ont. De ville inte gör nån odling eller några tester eftersom att jag hade tagit (1) antibiotika tablett.... så löjligt. Den kan ju inte ha hjälpt någonting.. hade tagit den bara typ 3 timmar innan. Blev så jävla sur och tyckte dom betedde sig super nonchalant, verkligen. Som om jag var dum i huvudet som gick dit... får väl vara de då. Han sa att det är njurbäckeninflammation och att det kommer gå över med antibiotikan... men ändå. Tycker man borde göra några tester?

Jag gick sen hem o lag mig och sov i säkert 4 nästan 5 timmar.

Resten av dagen har jag legat på soffan och bara tagit det coollugnt... Vera har busar runt mig. Hoppat på mig och gosat med mig. Hon är ju sötast.

Vera tycker att hon är lagom stor för dockvagnen...

Vi åt entrecote till middag och nu kollar vi på broadchurch. Godnatt kompisar <3

Gillar

Kommentarer

malinedlund
malinedlund,
Vad baserar de den diagnosen på?
nouw.com/malinedlund
annaaldens
annaaldens,
har gått med urinvägsinfektion och fått jätteont i ryggen vid njurarna, så att jag inte kunnat röra mig knappt. De gjorde inga tester alls o sa bara att de förhoppningsvis kommer gå över med antibiotikan de skrev ut via kryappen... kändes som de var sura att jag kontaktat kryappen istället för att gå till ”riktiga” doktorn.
så de baserade disgnosen på hur jag berättade att jag kände antar jag... men de sa ju ”troligtvis” sattes ingen exaktdiagnos.
nouw.com/annaaldens
malinedlund
malinedlund,
Okej. Håller tummarna att du blir bra fort nu!!
nouw.com/malinedlund
juliamalmgren
juliamalmgren,
Men usch stackaren! Hoppas det blir bättre med dig 🌸💗
nouw.com/juliamalmgren
annaaldens
annaaldens,
tack snälla <3
nouw.com/annaaldens