Luktärtor

Oj oj… jag känner mig lite vågad.

Idag har jag satt ut mina luktärter i rabatten. De har står ute i nästan 2 månader, men i kruka med påse runt om.
Det har ju såklart varit ett skydd men jag tänker att de borde ändå klara sig. Backen är ju varmare än att låta de stå i krukor.

De hade faktiskt blivit himla fina dom flesta. Dessa ovan är de jag räddad av dom som gick av när jaga ställde ut dom första gången 🙈 därför lite glest i krukorna.

Jag har satt 6 olika sorter. Två olika vita, 3 olika rosa och en lila variant! 🤍

Jag har planterat de längst kanten mot altanen, precis som förra året 🥰 men i år blir det nog också något framför luktärterna, så det blir lite olika nivåer.

Gillar

Kosläpp i totebo

Åh herregud vilken mysig dag. Tycker denna helg verkligen gett mig så mycket energi.

Vi tog smalspåret till totebo tillsammans med elena och Oliver o barnen, för att titta på kosläppet. Barnen tyckte det var så roligt och spännande att åka tåg, det har dom aldrig gjort förr.

Det var spännande att åka förbi vårat hur också 🙈 de vinkade glatt åt huset.

Vi hade med oss lite fika till tåget, det tog ca 1.5 timma att åka dit. Men det gick ändå väldigt bra. Trodde det skulle vara väldigt svårt med Ted 😅

När vi kom dit så spanade vi lite på djuren, hoppade hoppborg och åt hamburgare innan det var dags för kossorna att springa ut. Ted somnade 14:05, kossorna skulle sprungit ut 14:00 men sprang inte ut fören 14:10… synd för honom 😂

Vilken mysig dag det blev 🤍 barnen var riktigt trötta när vi kom hem.

Imorrn blir det tentaskrivande igen… hua. Trött på tentor.

Gillar

Valborg

Vilken himla mysig helg vi har haft 🤍 ojoj. Valborg firade vi hemma hos Elena och Oliver med god mat och trevligt sällskap!

Det blev vilthamburgare till middag och sen gick vi ner en sväng på stan och spanade på majbrasan. Barnen var så taggade 😊 så kul!

Ted somnade som en stock på vägen hem i vagnen och Vera likaså såfort hon fick huvudet på kudden.

Så mysigt❤️

Gillar