24 and life

Dagen har varit ganska lång känner jag. Jag har känt mig lite halvhängig och trött. Vaknade runt 10 och gick upp o gjorde egen risgrynsgröt till frukost, den ska ju stå i ugnen i minst 1timme så hann bli svinhungrig. Fick därför ont i huvudet och känns inte som det gått över det minsta. Så jobbigt.
Börjat välja ut vilka foton som ska framkallas också så nu är det bara att skicka in framkallningen så kommer de väl på posten i början på nästa vecka. Kul.
Kvällen har vi spenderat hemma hos Simons mamma med god mat och gott sällskap. Nu har jag så ont i huvudet att det känns som att de ska explodera, dags att sova. Godnatt

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

24 and life

Kom till fredrica vid kl 12, vi köpte pizza och satt o gottade oss som vanligt. Alltid så mysigt. Kom inte hem förens klockan 4 ungefär.

Jag fick ont i huvudet så har legat o sovit hela eftermiddagen med Vera på bröstet. Hon sover fortfarande. Nu kollar vi på beck - advokaten. Blir nog en kvällspromenad med Dexter o vagnen sen innan det är dags att gå o lägga oss.

Likes

Comments

food

Idag ska vi på mammaträff. Ska bli kul, var så längesedan nu. Sitter vid frukostbordet med en nybakad scones och sminkar mig, allt på samma gång. Jag har blivit så morgontrött, helt hopplöst.

Ska infinna oss hos fredrica kl 12, så bäst att jag fortsätter med dagen.

Likes

Comments

Vera 0-12mån

Idag. måndag. Tog lite sovmorgon med min tjejja, Simon tog disken medan vi låg o sov. Så skönt.
Han drog till skjutbanan och sköt in nya bössan och mamma kom hem till oss o hängde med mig o Vera. Vi snackade dopidéer och myste i soffan.

När Simon kom hem så möblerade vi om lite i sovrummet, bar ner en hylla till vardagsrummet. Gjorde iordning i hallen uppe och stökade ner onödigt mycket. Men börjar bli ordning nu.

Åt långkok till middag, så gott. Min Karl han kan han🙆🏻 resten av kvällen har vi bara myst i soffan framför en Beckfilm. Gamen.

Nu är det dags att krypa ner i sängen, så trött. Imorgon ska vi på bebismys hemma hos fredrica.

Likes

Comments

24 and life

I söndags var mamma här hela dagen och myste. Älskar att ha henne här, de är dom bästa dagarna. Vi fixade i trädgården, band upp sockerärtorna och tomaterna. Samt solrosorna.
Busade med Vera och bara hade det mysigt.

Kvällen avslutades med fondue med Simon, Vera sovandes mellan oss i soffan. Mysigt. Alltså har varit sugen på fondue så länge, så gott.

Likes

Comments