Header


Mys!
Det är kväll och lugnet har lagt sig. Detta är en vecka då jag har alla mina barn hemma hos mig och jag älskar det ❤️.
Fullt av liv på dagarna och sen lugnet som lägger sig när de gått och lagt sig. Jag älskar känslan att även om de är tyst så finns de här hos mig. De är mina. Jag vill ha dem här jämt. Jag älskar dem över allt annat.

Mina fina barn
Så fina barn jag fick 😊, vilken välsignelse 🙏.
Jag är lyckligt lottad och det vet jag om. Så nu ska jag försöka njuta så mycke jag kan tills på söndag då de två yngsta åker till sin pappa igen. Så får jag längta efter dem en vecka tills de är hos mig igen. Tur att jag har min stora hemma jämt så jag slipper längta efter alla.

Sorg, längtan, det är spår av en skilsmässa.. Värst för barnen som inte valt detta men även för mig som gick, att jag får sakna och känna mig halv när de inte är hos mig 💕.
Tur man har sina nära och kära och en underbar särbo ❤️.
Låter kanske som jag inte är lycklig, men mitt i allt detta mår jag bättre än någonsin 😊.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Segt att gå upp idag men jag masa mig upp trots att jag helst velat ligga kvar under täcket. Åkte till skolan och va på en föreläsning i 2 timmar innan det var dags att bege sig hemåt igen. Plockade upp Jonathan på vägen hem och körde hem han till sin pappa, han ska åka till fjällen med honom i helgen och vara borta en vecka. Sen bar det av hemåt 😊. Har bäddat rent i Jonathan's säng för i den ska Therese och Emma sova över i (två klasskompisar). Kanske dyker det upp fler 😊, man vet aldrig. Ska ha lite tjejmys här hemma ikväll. Ska bli så kul och mysigt! Man behöver pigga upp sig när det är mörkt och tråkigt ute och vad är då bättre än vänner? 😊


Likes

Comments