Ikea & Fredagslistan

Hej mina fina

Idag har jag och mamma varit här och där och överallt känns det som. Vi började dan tidigt på Ikea för att plocka upp lite möbler som jag behövt. Sedan bar det av för att handla massa mat och dem sista födelsedagspresenterna åt Hedvig som fyller 21 imorgon! Fick med mig en byrå, matta, nattduksbord och lite småsaker, supernöjd! Extra nöjd när M kommer och hjälper mig att skruva ihop allting också haha. Tjomme svängde förbi en stund också och lämnade sin motorcykel som brukar få bo i vårt garage under vintermånaderna.

Fredagslistan

Roligast denna vecka? Då jag haft höstlov så har jag gjort mycket kul med vänner och myst med Marcus. Firade både Adrienne och Olivia som fyllt år <3 Tror nog laserdome kan toppa listan hittills!

Bästa fredags maten? Lätt något i stilen av kött och potatis! Kommer aldrig att kunna motstå det (tyvärr)

Vad händer imorgon? Hedvig fyller som sagt år så vi lär spendera dagen med tårta, presenter, familj och god mat, vem säger nej till det?

Din största fredagsönskan? Det är nog att få åka till London. Om det är något ställe som jag är helt besatt utav och har besökt allra mest så är det London. Jag och mamma har vart där bara hon och jag två gånger så hoppas såklart på en tredje gången gillt! ;)

Vad händer nästa vecka? SKOLA. Tre prov och kan absolut ingeting, inte ens börjat med mitt svenska tal än, woops :)

Gillar

Kommentarer