Vitlöksris, Kackerlackor, Mögel, " Some Honey " & Vilken Amazing Strand...

Japp igår fick man känna på hur det var att först inte bli förstådd sedan skratt & diskussioner på spanska efteråt. Jag har sedan förra veckan dragits med ett halsont så det har gått åt litervis med honungsvatten även här på Teneriffa. Det går ju bra så länge honungen står framme men på kvällen plockas allt bort så då måste man använda sin engelska spanska ja om man kan det, teckenspråk eller varför inte Google translate ;) ? Men det kom jag på försent...

Igårkväll skulle jag be om att få lite honung till mitt vatten kliver fram säger : " can I have Some Honey for my water please " ? Han tittar storögt på mig..." what " jag säger åter igen " can I Have Some honey for my water please " ? Han börjar att gestikulera frågar sina kollegor som utbrister " what do you mean " ? Men herrgud tänker jag heter det inte " Honey " ? Jag fortsätter hej vilt jag måste ju ha honung till min hals förstår dom inte det ?!!! " A bottle With typ sirap " får jag fram, hahaa jag dör :) dom tittar på varandra fem stycken står dom där som frågetecken tittar på varandra jag ser hur flinet börjar komma på dom... dom skickar fram en annan människa som får ta över det här, han andra ger upp & går. Tillsist utbrister han " miel " ? Ja inte vet jag, han kommer fram med en flaska...HONUNG tack för det dom utbrister i skratt & " prat ". Ok jag fattar nu " MIEL " tummen upp på det, tack !!!

Kommer upp lite skamset till hotellrummet hör ett krafsande springande ljud på golvet...en kackerlacka vrålar jag & drar fortare än kvickt. Andreas slog ihjäl den fort kan jag säga, tack för det. Men finns det flera måntro...spännande ;)...

Har ju börjat hosta något så in i bomben från ingenstans svårt att andas det kliar i halsen är jätteirriterad näsan rinner MEN bara när jag kommer in på hotellrummet. Är inte det väldigt konstigt ? Det kommer en väldigt konstig doft mellan varven, mögel är min första tanke...igår hade jag verkligen behövt tagit bricanyl men den är ju inte med, inte mina IBS tabletter heller :( bra jobbat !!! Det slutade med att jag tog två inhalationer av lilldonnans airomir var tvungen.

Som om inte det räckte så gårdagens middag URK, det var " barbeque " afton åhh vad gott tänker ni nu, dom stod & grillade utanför det doftade gudomligt gott. Det fanns både lax kyckling korvar något annat kött bla jag siktar in mig på lax såklart :). Blir överlycklig över att det serveras ris äntligen något annat, slevar upp på tallriken tycker att det luktar vitlök men nej det kan väl ändå inte vara riset ? Runtomkring står det garlic bread...slår mig ner är ganska så hungrig hugger in trycker in det i munnen här ska njutas tänker jag !!! Men fyyy 17 sväljer tyvärr en del spottar ut en annan del, jag börjar fräsa hulka på gränsen till att kräkas. Dom har pressat i hur mycket vitlök som helst i riset förstår ni i RISET !!! Hur sjukt är inte det ? Kan man inte ens ha vanligt normalt ris :( ? Det var så vidrigt äckligt avskyvärt så usch, ja resten av kvällen världens illamående fick panik ett tag : ( tur att provivan var med.

Söndag idag imorgon är det sista dagen här vill inte ens tänka på det :( jag är verkligen så tagen av det lilla vi har sett så underbart ♡. Har blivit väckt hundra gånger om känns det som under natten, behöver om inte annat komma hem för att sova ;). Ingen promenad blev det mådde inte bra alls imorse helt igenkorkad i både hals, näsa & huvud.

Då det är resedag här på hotellet så har det varit jättelite folk, inga aktiviteter eller något jippo ikväll puh ;). Dessvärre otroligt molnigt men varmt, ja man ska inte gnälla vi har haft tur annars, men jag har inte berättat klart ännu ;).

Vi låg där vid poolen barnen lekte med sina nyfunna vänner dom låg i poolen minst ett par timmar :) jag suckade gormade lite över molnen ;). Kunde inte riktigt slappna av for upp & ner på solstolen drack kaffe tittade på barnen. Molnigare & molnigare blev det...säger sedan att nej efter lunchen så beger vi oss till den där sandstranden som jag hittade på en morgon. Det är ändå molnigt så då passar det bra att gå dit, för det är en liten bit dit, då vill man inte ha gassande sol.

Vi packar ihop & beger oss, kommer fram till en amazing strand ska jag säga er så otrolig mysig ♡ men det sa jag redan efter min promenad att dit måste vi gå !!! Vågor fint vatten sanden båtar som ligger ute till havs människor överallt klippor palmer lugnet ♡. Vi skuttar i havet ligger & guppar i vågorna skrattar pratar & bara myser så himla fantastiskt ♡.

När jag kliver upp för att självklart fotografera så spricker himmelen upp det blir strålande solsken, visst klockan är 15.30 men vad gör det då ; ) ? Lägger mig i sanden lilldonnan plockar fullt med olika snäckor som hon lägger på min mage, sedan ligger vi där hela bunten & bara njuter ♡. Ja att sedan vissa i familjen ville gå hem när det var som varmast & skönast ja det är en annan historia ;).

  • 340 visningar

Gillar

Kommentarer