Vilket April Skämt !!!

1 / 4 April April har ni blivit lurade idag ;) ? Inte jag men önskade nästan att jag hade blivit det med tanke på mina " fastedagar ". Det tycks inte riktigt fungera det heller tyvärr :( jo första veckan men nej inte nu...det liksom stannar av kroppen verkar inte riktigt veta hur den ska ställa in sig tror jag...tråkigt värre är det iallafall !!! Kämpa på eller sänka sina krav ;) !!!

Vaknade klockan 6 imorse fast jag egentligen inte behövde gå upp då, men det gjorde jag ändå. Ligga där i sängen när man ändå ska upp & iväg till jobbet, nej lika bra att sätta igång. Ju fortare går jobbdagen ;).

Jag tassade upp hörde snarkningar på sina håll, Isabelle hade " E " på sleepover men dom hann jag knappt träffa då jag jobbade kväll igår & fm. idag. Cykelrad på jobbet bara att trampa på mellan husen på våran lilla ort :).

Slutade klockan 13 så himla skönt, hemma var det full fart 6 barn & make, William drog iväg till " multiarenan " där har han varit i flera timmar :). Tjejerna började baka muffins, ja Andreas for ner alldeles själv för att göra en halv månadshandling fast det innebär full vagn. Stackars han ;) eller ? Nej ibland får man lov att dela på sig, kan tilläggas att när han kom hem hade jag hunnit suttit på rumpan min i 15 minuter. Bara att gå in hjälpa till att packa upp ALLT, då var jag liite irriterad ja ; ).

Har ni tänkt på en sak när en karl gör något" utöver " då blir det WOW & stående ovationer dom får så otroligt mycket beröm " vilken fantastiskt man du har ", " han är helt otrolig ", " han ska du vara rädd om " osv osv MEN vi kvinnor då ? Är inte vi helt fantastiska underbara ? Varför lyfts inte vi fram på samma vis ? Jag förstår faktiskt INTE det !!!

Tog med mig lilldonnan & Nathalie på min promenad dom fick cykla :) tänka sig så fick maken sitta hemma ifred då ; ) !! Som belöning för att dom var så duktiga stannade vi i lekparken en stund :). Lilldonnan har cyklat över två mil den här veckan det är bra gjort tycker jag :) då kan man lite snabbt räkna ut hur långt en annan går varje vecka.

Isabelle, " E " & " J " försvann upp till " arenan " dom med bra med motion & luft samtidigt eller hur :) ?

Till middag körde vi på plock jag gillar ju sådant :). Lite kycklingklubbor lite räkor stekta tortillabröd med västerbottenost & ruccola det är så farligt gott kan jag säga, melon, grönsaker ugnsrostade potatishalvor :).

Nu är fredagskvällen här barnen försvann för att handla lite godis, dom har fått sin månadspeng ; ). Men idag fick dom 20 kr extra som dom gick & handlade för. Själv är det bara att pusta ut en stund för imorgon är det dags igen. Min jobbhelg då existerar det inte så mycket mera faktiskt. Trist men sant !!!

Kram Till Er.

  • 213 visningar

Gillar

Kommentarer