Vilken Dag Är Bäst

​på hela veckan tycker ni :) ? Varför ? Är det något särskilt som gör det ? Längtar ni efter den dagen ? Gör ni något särskilt ? Äter ni något speciellt ?

Jag vet inte om jag har en speciell dag som jag tycker bättre om faktiskt...det har nog mycket med att göra med det jobb som jag har. Om jag tex har haft en riktig " hästvecka " då längtar jag såklart tills jag blir ledig. Måndag som lördag MEN jag längtar såklart till den lediga helg man har. För då är jag ledig med familjen ♡.

Jag förstår så väl dom som är igång hela veckan vad dom längtar till fredagkväll & bara får luta sig tillbaka & pusta ut. Det skulle jag oxå garanterat göra !!! 

Men som denna vecka då blev min  " helg " tis & ons eftersom jag har varit ledig då, men utan extra " gott ", samt utan sovmorgon vad är det ;) ? Visst det är helg när det är helg, men som denna helg då jobbar jag det går inte att komma ifrån det. Då blir det inte som en " riktig " helg på något vis.

Jag ser att barnen pustar ut på fredagen trots att det är träningar & fullt ös, dom vet att det för tillfället är " fredagstacos " som gäller ;). MEN jag märker oxå att dom som oss kan tycka att det är mycket som " är " under helgen.  Man behöver bara få vara inte göra så mycket, den balansen är svår att hitta.

Det är väldigt intensivt det är väldigt mycket man tycker att helgen susar förbi vilket inte är så konstigt. 

Fredag idag dags för ett fm.pass på jobbet, hämta lilldonnan iväg på hennes träning Isabelle har träning sedan ska hon ut & äta med sitt fotbollslag efteråt :).

När min familj pustar ut & längtar måste jag göra mig redo för helgjobb.

Kram Till Er.   • 176 visningar

Gillar

Kommentarer