Vi Välkomnar 2017...

1 / 1 - 2017, tänk att ett helt år har gått & nu är det ett nytt år :) vad kommer att hända detta år månntro ? Det är iallafall årgång 1977' s år kan man säga & tolka det hur man vill ;). För mig så är det helt obegripligt, jag fyller 40 år herregud helt ofattbart !!! Tyckte att min mamma fyllde det nyss ;) haha. Nu fyller hon 65 år min älskade mamma ♡.

Almanackan våran har ifyllda planerade saker redan, ja som när någon fyller år, " andra " viktiga datum, träningar, matcher, jobbtider ;). Men ekar otroligt tomt på dater, hotellövernattningar, semestrar & party ;). Men en konsert & en fest är inbokad iallafall 👍.

Vi får se vad året kommer att bjuda oss på helt enkelt, allt från Feel Good till inte Feel Good troligtvis, ja som livet är. Ja för dom flesta iallafall...vet inte om man skulle vilja veta hur ens liv kommer att bli eller vad som kommer att hända i förväg...Nej usch förstå vilken ångest det skulle skapa samtidigt som man kunde förbereda sig lite...svårt det där...

Det är klart att man vill & hoppas på ett väldigt bra år, längta & se fram emot saker, sedan kanske inte det blir så eller blir av. Det ser man ju bara hur året 2016 blev, vissa saker som var tuffa men det var bara att fixa & gå igenom det. Jag längtar ju otroligt mycket till sommaren såklart ♡ tyvärr så blir det min absoluta sista planerade längre ledighet, det känns sorgligt :(. Min fest som ska planeras & bli av med hoppas jag ;), det ser jag fram emot :). Jag hade ju önskat mig en tripp till min älskade ö men i sommar blir det inte så tyvärr :(. Har önskat mig en resa dit under December månad kanske det blir av då iallafall ♡. Hoppas vi kommer iväg utomlands under hösten det är verkligen något som är värt otroligt mycket för oss ♡. Många härliga mysiga fina stunder tillsammans med familjen & vänner ♡. Ja sedan så hoppas jag på en riktig WOW suprise runt den 24 / 5 då vill jag bli tagen med storm så att säga ;).

Hade ni en bra nyårsafton ♡ ? Var den trevlig lugn ? Firade ni med familjen vänner eller var ni själva ? Ni kanske inte firade alls ? Ni kanske jobbade ? Vi hade som sagt nyårsafton hos oss det har blivit som en tradition :) från början så skulle vi ha varit fyra familjer men sjukdomar kom ivägen så vi blev bara två familjer. Trist men så kan det bli, tjejerna tyckte att det var väldigt tråkigt. Trerätters middag som vi styrde upp, till förrätt blev det en räkbakelse med ostbågskross, huvudrätt fylld kycklingfilé med rotfruktsgratäng & fetaostsås, sallad med allt möjligt gott i, efterrätt glass med maränger banan strössel & kolasås MUMS. Idag börjar vi banta ;) haha !!! Ja så låter det väl ;) vilken diet väljer man, träningsform, alla olika förbud som man inför, been there done that ;). Härhemma var Eddie räddas under tolvslaget, men innan vi gick ut för att skåla in det nya året vred jag upp musiken för fulla muggar så han inte skulle höra så mycket av raketerna. Han har blivit så himla rädd vilket vi tror var orsaken till att han kissade i min säng i somras. Han som ALDRIG har gjort det men efter det åskvädret som var då så gjorde han det & aldrig mera efter det, ja än så länge...

Somnade 03.30. slog upp ögonen klockan 9 kanske låter skönt ;) ? Då var jag pigg nu är jag dödstrött kan jag säga. Inte bra att slarva runt sådär, man är för gammal helt enkelt ;). Först upp i lagom ordning som vanligt, slet upp barnen efter 10.30 sedan så gav jag upp & maken fick ta över. Gick till jobbet fixade min ej så roliga lönelista, kommer bli tuffa månader nu känns det som, suck :(. Nu är min sjukskrivning slut & nästa vecka är jag föräldrarledig inte så " bra "...

Medans familjen slappade i soffan tog jag mig en promenad i solskenet härligt fast jag längtar efter snö & fira nyår i fjällen :). Undrar hur många gånger man har gjort det ? Åka skidor vara ute hela dagarna umgås & bara vara ♡ det är något som jag saknar väldigt mycket. Men med mitt jobb så får man ju inte beviljad semester under jul / nyår så vem kan åka bort då ? Men det skulle vara väldigt mysigt ♡.

Alla tre barnen har kompisar här så full rulle medans föräldrarna är dödens trött haha ;) vi ligger i soffan för tillfället. " Ivanhoe " på i bakgrunden, dagen då man ska slappa & äta rester ;) eller köpepizza ? Vi fick inte så mycket kvar från gårdagen så det betyder väl att maten var supergod :) trist för mig som inte kan äta pizza heller ojojoj. Med andra ord så börjar mitt nya liv idag ;) efter precis en portion glass haha herregud, men imorgon så börjar det !!!

Har försökt pratat med maken om semesterplanering, föräldraledighet, festen, resa osv men han verkar inte så intresserad. I mitt fall så vet jag redan när jag måste ta semester iår ( midsommarveckan, hemskt :( ), ska vi åka bort ? Om jag ska ta föräldrarledigt så ska det lämnas in tre månader innan, semester två månader innan. Så ja inte så konstigt att jag vill planera NU !!! Men som sagt alla är vi olika ;).

Kram Till Er.


  • 301 visningar

Gillar

Kommentarer