Vet Att Jag Inte " Får "...

Vilken långtråkig dag bevare mig väl så trist det har varit, bara därför så blev det två rundor idag. Vet att jag egentligen inte " får " det, inte två långa rundor utan hellre flera korta. Men idag så struntade jag i det, det känns som om det inte kan bli så mycket sämre eller ?

Jag behövde inte lämna några barn i skolan på morgonen & inte hämta lilldonnan heller, så förstå hur trist det har varit, herregud. Lilldonnan följde nämligen med hem till " E " roligt för henne långtråkigt för mig ;). Dagen har verkligen varit såå seg, urtrist värre :(, det går liksom inte att göra hur mycket som helst hemma heller. Kan inte det heller för den delen, smärtorna är så mycket värre utan smärtstillande. Jag blir otroligt trött i ryggen, har ju för 17 tappat all styrka :( känns som en väldigt lång rehabilitering för att bli " normal ".

Men jag försöker iallafall vara social i telefonen när jag är ute & promenerar, ringer människor som aldrig förr kan jag säga. Det ju något positivt iallafall ;), mamma sa åt mig att sitta & läsa, nej har verkligen ingen ro alls för det. Jag älskar att läsa men befinner mig i en lässvacka tror jag, kan inte sitta för länge heller. Dumt av mig att köra igenom hela SKAM serien på nolltid med, man kanske ska kika på den igen ;).

Satt en kort stund för att kolla in lite kläder, men nej det finns verkligen ingenting som faller mig i smak, har ju dessutom shoppingförbud i ja låt mig se...9 veckor till haha 🙈. Men inte till barnen tror jag ;) !!!

Isabelle hakade på " E " efter skolan, imorgon smäller det, då vankas det ju nämligen bio för dessa två, som dom har väntat på det :). William ska iväg för att prova kläder inför fotbollssäsongen, ja han kör ju inte det samtidigt. Det skulle bli alldeles för mycket med två sporter samtidigt, det är mycket som det är nu. Kan tänkas att någon längtar efter att få spela lite idag, tre dagar utan spel ojojoj abstinens ;).

I helgen kör väl " mello " igång ? Jag är ju inte som många andra, gillar inte det, gillar inte heller " fångarna " eller " gladiatorerna " 🙈. Nej jag är riktigt tråkig kan jag erkänna, när familjer laddar för dessa program skulle jag lätt kunna gå ut & gå, haha. Men för familjen så sitter jag där men är inte alltid så delaktig kan jag väl erkänna ;).

Nej men om 2 1/2 timme ska lilldonnan hämtas, Isabelle är borta, William har inte kommit hem från skolan ännu...herregud...

Kram Till Er.


  • 300 visningar

Gillar

Kommentarer