Vem Säger Att Pengar Är Allt...

Samt framgång lyxliv kändisskap, man kan göra precis ALLT utan att behöva tänka. MEN till vilket pris då ? Ens hälsa ens mående hela DU går istället under, ja jag tänker såklart på Avicii som otroligt många andra oxå gör. Så fruktansvärt tragiskt så hemskt, en ung kille som vi tycker hade hela livet framför sig. Han hade väl ändå precis ALLT ? Eller ?

Nej ni pengar är inte allt inte framgång heller man kan tro att det löser mycket man kan göra precis som man vill. Men det kan man inte, med över 300 spelningar under ett år !!! Det är ju helt sjukt stackars människa säger jag bara :(. Tänk att känna den pressen stressen hela tiden under dygnets alla timmar, fruktansvärt.

Jag blev konstigt tom när jag fick höra om det igårkväll, William trodde mig inte alls han tyckte att jag skulle sluta skämta. Avicii var en av hans & min stora idol, min favoritlåt än idag är " Wake Me Up " som jag har dansat till den. Det är så sorgligt tycker jag :(, tittade på " Morden I Sandhamn " sent igår då är ju Tims mamma ja han heter ju faktiskt så, hans mamma Anki är med i den serien. Det gjorde så himla ont i mig när jag såg henne, fy så hemskt :(. Nej ni nu måste vi vakna upp prata mera öppet inte skämmas ta hjälp vad än det nu är. Vi ÄR bara människor ♡♡♡.

Helgen är här så fantastiskt härligt 🌞 att kunna spendera dagarna ute i naturreservatet hänga på altanen, kratta jag ÄLSKAR att kratta hahaha jo det är sant. Det är min ventilation andas kratta andas så skönt ♡. Som jag längtar till planteringstiden, blommor sallad dill persilja & tomater 😍. Plantera blommor i alla dess olika krukor, pallkragen ska iordningställas, förra året blev det inte mycket pga av mina hemska smärtor. Jag hade inte samma ork lust men förstå igår krattade jag i över tre timmar LOVELY som jag njöt ♡.

Ny studsmatta är beställd det var på tiden den vi har har några år på nacken. Så nu blir det hoppa av även för mig, ojojoj som jag ska studsa ;). Det fixas i alla trädgårdar, det eldas för fullt, man hejar till höger & vänster, motorcyklarna vaknar till liv. Så nu brummas det för fullt igen på våran gata ;). Som sagt bästa årstiden är här, ni vet " nykärs känslan" ;), jag blommor ut denna årstid ♡. Är ärligt talat ingen vintermänniska alls jo i slalombacken :) men inte annars. Var ute igårkväll till efter klockan 20 i endast kortärmad, fantastiskt :) ville aldrig gå in. Går & spanar efter det där ljudet & den där söta nosen kanske jag får besök även detta år, hoppas ♡.

Men sedan så är det ju som så att " någon " fyller år nästa månad, hmm vem 🤔😉 ? Kan det vara hon som ÄLSKAR födelsedagar tro ;) ? Visst förra året var det fest glamour vilken 40 årsfest det blev ♡. Men iår firar jag att jag överlevde helvetesåret & har fått påbörja nästa kämpande, det måste firas såklart ;). Önskelistan är presentkort på favvo butiken, nya trådlösa hörlurar, en vecka till mitt älskade andra hem ♡ som jag längtar så det gör ont i mig. Ja & ett bidrag till mitt " gröna kort " sedan inget mera ;) hahahaaa.

Efter en halvkaos natt med dålig sömn stod jag på gymmet kl.8.30, tränade en timme, underbart skönt. Isabelle är iväg på träningsläger får se hur mör hon är imorgonkväll ;). Var ut till mamma & " bonuspappa " på en fika, fick med mig William & " F " tänka sig :). Det uppskattades nog av mamma ♡.

Ni vet bort med negativ energi sådant som bara suger must ur en, slå bort det. Känn inte att ni måste engagera er i ALLT hela tiden när det ändå inte uppskattas. Det finns inget måste ni vet ;), människor som ändå inte tar sig tid eller bryr sig varför slösa tid & energi på dom ? Deras förlust INTE din :) 👊 BOOM på den :).

" So wake me up when it's all over
When I'm wiser and I'm older
All this time I was finding myself, and I
Didn't know I was lost " ♡♡♡

Kram Till Er.

  • 716 visningar

Gillar

Kommentarer

Anna030509
Anna030509,
Viktor Högnäs,
Intressant inlägg 😊
www.nouw.com/viktorhognas