Varför Inte...

När man ändå har haft nästan tre veckors " tandhelvete " av olika slag så drar man till med en sommarförkylning. Direkt efter avslutad antibiotikakur kom den, som ett brev på posten :(.

Jag får ju oftast ont i bihålorna, jag är ju otroligt utsatt för det. Nu är det ett halsont som bara den ont i öronen såklart, suck vilken ledighet :(. Det är det jag säger man ska inte längta så mycket som jag gör jämt efter sommarledigheten. Det blir oftast ett fiasko !!!

Urdåligt med sömn vaknade upp någon gång under natten hade så himla ont i magen tänkte direkt på clostridium. Tänker bara på det nu då jag har slutat med antibiotika. En hals som värkte & öron som gjorde ont, vilken natt.

Fick börja morgonen med att ta en ipren på en gång vilken start. Drog inte på mig några träningskläder denna morgon kan jag säga. Sms:ade till Isabelle som jag har gjort varje morgon sedan hon lämnade oss ;) men snart är hon hemma hos oss igen ♡. Men hon längtar inte säger hon !!!

På morgonen var det lite sisådär med vädret tänkte att vi skulle ta en liten roadtrip men helt plötsligt blev det toppenväder :). Maken förkyld han med så vi blev hemma.

Lilldonnan var dessutom väldigt snabb att springa hem till Nathalie så dom har lekt hela dagen :). William har hängt med Timmy & lite poke'mon go, säger ingenting om det bara man sköter det snyggt så att säga. Ute är dom iallafall dag som kväll :).

Blev ett par svängar ner i poolen våran, det har varit så himla varmt jag har absolut inte svårt med värmen annars. Men idag var det lite jobbigt tror det har att göra med förkylningen faktiskt.

Tog med lilldonnan & Nathalie upp till badet en stund mycket folk, men varför underhåller man inte detta badställe ? Ingen kiosk i bruk inga fungerande toaletter jag fattar inte. Nej jag väljer inte detta ställe i första hand !!!

Nu sitter vi ute på framsidan softar försöker kurera min onda hals vilket inte går så bra...suck...imorgon har vi planerat in en baddag för mig, lilldonnan & " E & K " medans grabbarna ska ha en speldag :). Sedan så sluter vi upp på kvällen för lite grillning & rose' :). Sommarkvällar när dom är som bäst ♡.

Kram Till Er.

  • 354 visningar

Gillar

Kommentarer