Vad Tycker Ni

​ Eller hur tänker ni ? Jag kan inte sluta tänka på denna familj som vi har kommit i kontakt med. Det har liksom etsat sig fast i mitt huvud...

Jag kanske överreagerar det kanske inte alls är så som min magkänsla säger...Dom kanske tycker att dom har det hur bra som helst.

Mitt hjärta säger att om jag på något sett eller vis kan hjälpa eller underlätta för dom så vill jag göra det...

Men tänk om dom uppfattar mig fel, känner sig kränkta överkörda blir ledsna arga ? Jag involverade min familj i det här jag berättade för dom om min uppfattning. Jag vill gärna hjälp till ♡ inte såra dom på något vis det är inte min mening. 

Vad kan vi göra ? Jo så enkla saker att ge bort leksaker, kläder plocka ihop sådant som jag såg att dom saknade. MEN vill dom ha det ? Dom kanske tar åt sig på fel sätt det vill jag absolut inte, jag vill bara hjälpa till ♡♡.

Hur ska man ge bort dessa saker på " rätt " sätt ? Hur ska man förklara att vi vill att dom tar emot det ? Det är till dom, dom har mycket mera användning för det än vi. Men jag vill inte såra dom...Dom kanske inte vill ha dessa saker dom kan ju vara nöjda med det som dom har.

Mina barn har iallafall börjat gå igenom sina leksaker, kläder, källaren är kvar. Jag går & funderar på vad mamman skulle uppskatta, ljus, filtar till soffan, kuddar...ja vet inte jag bara känner att jag vill hjälpa till ge något men inte köra över dom...

Hur tänker ni ? Vad tror ni ? Hur skulle ni göra ?

Då var söndagen igång idag bjuder den på hockeymatch för sonen bla :).

Kram Till Er. 

  • 181 visningar

Gillar

Kommentarer