Vad Är Det För En Dag...

Jo min dotters 11 - årsdag HURRA HURRA HURRA 🎈🎁🎂 tänk att det har gått 11 år sedan jag blev igångsatt & Isabelle blev så sjuk 😔. Vi hamnade på neonatal avdelning med henne, en nål i huvudet, koppades med mat fick ligga under överbevakning. Nej usch det var jobbigt men det fick gå det med, snällare bebis har jag nog aldrig haft ♡. Men hon tar igen det nu haha 😉.

Mamman får gråa hår mellan varven tro mig, men som sagt man får nog igen det i längden. Jag tror att barnet en dag kommer att förstå det & vara tacksam ♡. I perioder får man lov att vara lite hårdare mot sitt barn sedan en vacker dag så kanske det bara " fungerar " av sig självt. Man behöver inte lägga sig i som förälder hela tiden, styra upp mycket, kolla av. Jag hoppas att den förståelsen finns hos barn någonstans därinne, men verkligen hos vuxna. Man gör inte vissa saker för att " straffa " utan just nu så är det lugnast såhär. Man får inte heller glömma bort att barn är barn stora som små. Vi föräldrar är dom som är vuxna vi ska inte sjunka till barnens nivå !!!

Väcktes tidigt imorse med fin sång & många paket. Då jag började klockan 7 så ville jag såklart vara med & gratulera Isabelle. Det blev till att väcka upp familjen helt enkelt. Rusade till jobbet, lagom pass slutade nämligen 13.30. Bra med tanke på att just idag har lilldonnan haft sin första skolavslutning 💕.

Tänk att hon har gått klart förskoleklassen jag som var så orolig, men det har gått bra 😊 när hon fick önskekost så blev det mycket bättre. Men som sagt hon kommer inte att ha det så jämt. Så frisk som hon har varit mot när hon gick på dagis är helt otroligt. Så skönt att se 😊 visst det kan säkerligen ändras men det har varit otroligt skönt att det kan få vara så.

Barnen bjöd på fina låtar dom läste dikter 😊 vädret var kallt 😉. En liten kort fikastund tillsammans med klassen & fröknarna men lilldonnan var med " D " istället 😊.

Make & svärfar är på Williams match, Isabelle är med farmor binder blomsterkrans tills imorgon, då är det dags för nästa skolavslutning. Själv pustar jag ut i soffan med en mindre rolig känsla i kroppen 😔...

Kram Till Er.

  • 148 visningar

Gillar

Kommentarer