Två Individer Två Helt Olika Önskningar...

Vilken impulsiv dag det blev för att heta " Anna " ;), sedan blev dagen som den blev. Har sovit urdåligt & alldeles för lite dom senaste dagarna. Vet inte om det är " fulmåne " dags samt så funderar jag över så himla mycket...förstår inte vad det är med mig ? Det är så jobbigt när man hamnar i det där grubblandet, tycker inte ni oxå det ? Eller blir det värre ju äldre man blir ;) ?

Men iallafall vaknade tidigt som vanligt, kollade att Isabelle var vaken då " E " skulle komma till henne tidigt på morgonen. Tog min runda, lika där går med musik i öronen men fladdrar iväg i tankarna direkt, blir galen !!! Tänk om man kunde skärma av sig, stänga ner sociala medier, slippa fundera tänka haka upp sig på ALLT !!! Stänga av vissa personer både sådana som bara tar energi men oxå sådana som gör så att man grubblar. Det behöver inte alltid handla om negativa saker men det kan ändå räcka till för att starta tankeverksamheten.

Åter till dagen :) jag & tjejerna fick för oss att hitta på något, vi gjorde matsäck packade in oss i bilen åkte först till våran " grotta ". Det blåste isbjörnar gick inte att vara där, fort bestämde vi oss för att vi måste ju göra någonting :). Åkte mot Öregrund då det såg ut att vara finare väder där med ;) svängde av mot ett bad som vi aldrig hade besökt. Skickade ut tjejerna som fick kolla " läget ", klippbad samt " naturistbad " ;) haha jag vågade inte gå först. Tjejerna kom tillbaka strålade som solar & säger i kör att det både ser ut som Gotland & luktar det med. Dom hade alltså INTE sett något annat ;).

Så där spenderade vi ett par timmar, mina galna tjejer halvbadade medans jag & " E " stod vid sidan av & frös. Vi käkade lunch umgicks pratade, riktigt mysigt ♡. Ja att mamman gjorde en vurpa bland klipporna låter vi vara osagt. Svängde in i Öregrund köpte glass åt tjejerna sedan åkte vi hem till värmen :). Jag & lilldonnan hjälpte en äldre förvirrad dam att komma hem till sig, tur att man har det jobb man har :). Jag kände verkligen hur mycket jag saknar mitt jobb & att hjälpa människor ♡ usch :(.

Annars så har vi vilda diskussioner härhemma jag & maken, han vill ha en ny bil jag en ny säng. Två helt olika individer två helt olika önskningar. Han tycker att det är mycket viktigare med en fungerande bil, jag tycker att det är mycket viktigare att ligga, ja bra vad trodde ni ;) ? Japp vi får se vart det slutar...men som vanligt så vinner nog inte jag 🙈.

Kram Till Er.

  • 287 visningar

Gillar

Kommentarer