Time To Go

Nej men se där snön faller så fint utomhus det blir som ett pirr i kroppen julkänslan kommer ännu mera ♡ åhh så mysigt det är ♡♡.

Här vaknade man pigg efter en kväll med glada tjejer :) dans kvällen lång det gillar jag, synd med så otroligt lite folk när det anordnas något på orten. Nu har jag uppfyllt min kvot för detta år ; ) får se vad nästa år kommer att bjuda på ? " Någon " fyller iallafall 40 år då ;). Jag lämnade festen tidigare cyklade hem i mörkret ensam, tyckte det var dags för " tant " att åka hem då. Hann kramas lite med maken i soffan en stund ♡.

Grabbarna har varit på hockeymatch i lagom ordning, jag tog mig en promenad, men hjälp vad halt det var på sina ställen. Höll på att göra två ursnygga vurpor ;). Körde " plankkalendern " eftersom jag inte hann med det igår fick jag köra två luckor idag, puh :).

Har suttit & kikat på " Lucia " på tv:n väldigt fint & vackert var det, tjejerna är ute & leker dom passar på medans det är snö :).

Tänk idag blir det mitt sista helgpass på jobbet, sedan har jag bara 4 arbetsdagar kvar, fy fasiken så skönt det ska bli som jag behöver det ♡. Det kommer att bli " fattiga " månader framöver men jag blir rik på annat, det är värt mycket ♡♡

Kram Till Er.


  • 167 visningar

Gillar

Kommentarer