This Is My Life...

Äntligen så får jag ta helg det behövs efter förra veckans sexdagars vecka samt efter denna känslosamma vecka ♡. Känner mig helt slut kan jag säga men mera i hjärtat inte i kroppen, livet är verkligen en bergodalbana minst sagt. Så himla skört det kan vara ♡.

Men jag är inte trött i kroppen för som jag har tränat ;). Friskispass, promenader, rehabträning, premiär på gymmet samt äntligen premiär på ett skivstång/ intervallpass. Som jag har längtat ♡.

Igår klev jag äntligen in på ett sådant pass :) det var 1 år & 4 månader sist, det var då det hände ja olyckan / skadan. Trodde aldrig att jag skulle få träna det igen men det fick jag, vilken lycka ♡. Har aldrig haft så lite på stången MEN nu handlar det inte om det. Jag får träna & det är det som betyder något, ja iallafall för mig ♡. Sakta lugnt försiktigt förståndigt teknik teknik det ÄR mitt motto just nu. Tids nog så kommer resten T Å L A M O D :).

Premiär på gymmet då hur var det 🙈 ? Haha det var en upplevelse kan jag säga. Ni vet när grabbgänget kommer in & börjar puscha varandra ;). " A men jag tar typ 80 i den där du då " ? Sedan körde dom så mot varandra hela tiden, hahaha. Där satt jag med mina 15 - 20 men icke på lösa vikter bör tilläggas ;) då jag har stränga förbud mot det. Körde intervall cykling my god så svettigt det var, men faktiskt roligt :) det kanske blir min nya grej vem vet ;). Kommer absolut att gå tillbaka dit har ju gymkort nu det ni 😉.

Det som är så himla skönt är att slippa känna pressen att gå ut & gå. Förstå mig rätt nu det är skönt för huvudet att gå ut & gå MEN det blir otroligt ensidigt. Ja när det är det enda som jag har fått gjort under denna tid. När det är vinter kallt snöstorm blåst regn så har jag ändå gått varje dag året om, bara för att det har varit min enda motionsform. Gillar inte att gå när det är mörkt så det blir ju som en press. Men nu behöver jag inte känna så längre :) för nu får jag blanda in andra träningsformer vilket underlättar otroligt mycket. Även fast jag fortfarande går ut & går vilket jag alltid kommer att göra. Så får & kan jag göra andra saker, det är lycka det ♡.

Från att helgen skulle innebära fotbollsmatcher både lördag & söndag så blir det bara på söndag nu. Isabelle blev nämligen inte kallad till lördagens match men nu gör inte det så mycket för hon fick så himla ont efter onsdagens träning. Hennes knän alltså, hur gör man ? Tänk en helg med bara EN match kära nån ;) den kommer vi dessutom inte att åka på. Nä denna gång står vi över den är borta i Järfälla så man får göra sina val.

Så istället har jag inte en susning om vad som kommer att hända ? Vilket känns väldigt konstigt måste jag säga. Tror att jag får gå & gymma lite istället ;), då jag vaknar tidigt har inte riktigt förmågan att ligga kvar i sängen. Perfekt ju då drar jag dit :), tror ni att det är mycket folk en lördagmorgon eller söndagmorgon 😅 ? Hoppas inte. Det är det som är grejen med att jag ska börja spela golf ;) upp tidigt på morgonen då jag är morgonpigg. Fint väder fåglarna kvittrar jag älskar att vara ute, jag förenar nytta med nöje, drar av en 9 håls bana, perfekt 👍😉.

Nej A N D A S njuta av ledig helg & inte så många måsten utan bara vara ♡ det kan oxå behövas ibland. Inte för att jag " gillar " det sådär väldigt mycket ;). Även fast jag har saker som ligger där & gnager, vilket är jobbigt. Har fått magkatarr som ett brev på posten men det är inget ovanligt för mig. När det har en tendens att bli mycket så sätter sig det där, men hellre att det sätter sig där än att man skulle må dåligt psykiskt. Tänkte på det idag när " Stiftelsen " släppte sin nyaste låt, ja fy 17 hur människor kan må dåligt, hemskt.

Direkt efter jobbet idag där jag hade en " gårad " i detta underbara väder 👎så drog jag till gymmet :) 💪intervallcykling samt mycket armar körde jag. Så himla kul att äntligen vara igång så glad så glad ♡.

Kram Till Er.

  • 740 visningar

Gillar

Kommentarer